Hva har skjedd med 007-kjekkasen?

Pierce Brosnan ble gammel i løpet av to uker.

BLITT GAMMEL: Bare to uker skiller disse bildene. Til høyre er Brosnan på en filmpremiere før jul, rett etter høytiden stilte han med skjegg og grått hår.  Foto: All Over Press
BLITT GAMMEL: Bare to uker skiller disse bildene. Til høyre er Brosnan på en filmpremiere før jul, rett etter høytiden stilte han med skjegg og grått hår. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Pierce Brosnan (58) ble på midten av 1990-tallet kjent som et av verdens største sexsymbol i rollen som James Bond i 007-filmene.

Etter at han i 2001 spilte i sin siste Bond-film «Die another day», har han ikke spilt i like sexy roller. Da han nylig ble fotografert på shopping i Los Angeles, var det nok ikke mange som gjenkjente skuespilleren. 

Brosnan hadde lat håret bli grått og fått et kraftig skjegg i samme farge, men kun to uker tidligere poserte han på den røde løperen med sort manke. Kanskje har 58-åringen lyst til å eldes naturlig, i motsetning til andre Hollywood-stjerner?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er den ekte Bond-piken 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer