FORVANDLING FRYDER: Mariah Carey har fått drømmekroppen på bildet på innsiden av coveret på sin nye plate.
FORVANDLING FRYDER: Mariah Carey har fått drømmekroppen på bildet på innsiden av coveret på sin nye plate. Vis mer

Hva har skjedd, Mariah?

Mariah Carey har forvandlet seg selv til en modell-tynn gudinne, mener engelsk avis.

SEHER.NO: Etter å ha solgt over ti millioner eksemplarer av comeback-plata "The Emancipation of Mimi" i 2005, er Mariah Carey (37) klar for å erobre verden på nytt. Men det er ikke bare hennes musikk som vekker oppsikt i disse dager.

Mariah har nemlig forandret seg selv til en "fantasi-kvinne" på platecoveret til det nye albumet. Det mener i hvert fall den engelske storavisen Daily Mail.

"Stjernesangeren framstiller seg som en bronse-lignende, modelltynn gudinne - heller enn den bleke, mer dagligdagse kvinnen hun egentlig er", skriver avisen. 

På ett av bildene på coveret til den nye plata, "E=MC2", er den oppsiktsvekkende tynne Mariah ikledd en kort, gullfaget kjole. Så tynn ser hun ut - at det hele minner om et oljemaleri - og ifølge avisen er det ingen tvil om at den populære 37-åringen flittig har benyttet bilderedigeringsprogrammet Photoshop for å se ut som hun vil.

Mariah ser, også i virkeligheten, ut til å være i fin form. Men i platecoveret ser hun lavere og mer muskulær ut enn slik vi er vant til å se henne på tv. 

- Et av ryktene jeg nettopp har hørt er at jeg har brukt over halvannen millioner kroner på plastiske operasjoner. Hvilket skinke-smørbrød tror de at jeg endte opp som? Det er veldig frustrerende, uttalte Mariah Carey nylig. 

Sangerinnen, som i øyeblikket dater platprodusent Mark Sudack, har sagt at hun definitivt har tenkt til å stifte en familie i framtiden, men bare når hun føler seg klar til å vie sin oppmerksomhet fullt og helt til et barn...

Albumet E=MC² skal etter planen slippes ut i butikkene 15. april.

LES OGSÅ: Naken Mariah Carey