SNEK SEG UT: Men for Lindsay Lohan hjalp det ikke å bøye seg ned foran bilen for å unngå fotografene. Foto: All Over Press
SNEK SEG UT: Men for Lindsay Lohan hjalp det ikke å bøye seg ned foran bilen for å unngå fotografene. Foto: All Over PressVis mer

- Hva har skjedd her?

Kjendisblogger bønnfaller Leonardo om ikke å innlede et forhold med Lindsay Lohan..

SEHER.NO: Lindsay Lohan (23) har vært i hardt vær den siste tiden, etter at hennes far, Michael, delte flere lydbånd med private samtaler med pressen.

- Lindsay har gått på flere stoffer enn jeg trodde. Jeg frigir flere lydbånd for å bevise at alt hun påstår og sier er løgn, sa han ifølge New York Post.

Lørdag kveld ble Lindsay observert da hun forlot Leonardo DiCaprios (34) leilighet i Los Angeles. Det får kjendispressen til å spørre seg: Hva har egentlig skjedd?

Lindsay og Leonardo skal angivelig ha flørtet heftig i april, da Lindsay og ekskjæresten Samantha Ronson hadde en av sine mange pauser i forholdet.

- Vær så snill, ikke gjør det, Leonardo, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton om lørdagsbesøket, og håper skuespilleren ikke går inn i et forhold med den skandaleomsuste stjernen.Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gud har straffet henne