Hva har skjedd her?

- Stjernen nektet å la seg fotografere for aller første gang...

LITE FLATTERENDE: Dette skal ikke ha begeistret Daily Mail. Foto: All Over Press
LITE FLATTERENDE: Dette skal ikke ha begeistret Daily Mail. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hun er en av de mest glamorøse reality-stjernene i USA, og vanligvis nydelig og klar til å bli fotografert hver gang. Men da Kim Kardashian (29) ble observert ute i Los Angeles nylig, var det en annen utgave av stjernen tilskuerne fikk se.

«Hun nektet å la seg fotografere for aller første gang, i og med at hun så ut som en fashion-katastofe», skriver britiske Daily Mail.

Ifølge avisen skal Kardashian ha sett svært lite stilfull ut, med en sort BH under en hvit topp som var helt åpen på ryggen.

«Til og med hennes berømte rumpe var stappet inn i noen hengslete, grå joggebukser».

29-åringen forsøkte det beste hun kunne å komme seg avgårde uten at noen foreviget situasjonen, men det lyktes ikke helt, tross et tappert forsøk da hun gjemte ansiktet bak vesken sin.

Nå virker det som om reality-stjernen har tatt det litt mer med ro i klesvanene sine, selv om hun vanligvis holder den avslappede looken bak lukkede dører i sitt eget hjem.

- Jeg tar det med ro i kveld. Badekåpe, hestehale, ansiktsmaske og bokredigering hele kvelden. Sexy moro, skrev hun torsdag på sin Twitter-side.

Daily Mail skriver at en ny sesong av hennes reality-serie går på lufta i USA senere i august.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bønnfaller kvinne om å unngå plastisk kirurgi