FIKK KRITIKK: Den 51 år gamle supersangeren fikk kritikk etter bildene som ble publisert av henne i sommer. Dette bildet er derimot tatt da hun forlot en restaurant i London torsdag. Foto: wenn.com
FIKK KRITIKK: Den 51 år gamle supersangeren fikk kritikk etter bildene som ble publisert av henne i sommer. Dette bildet er derimot tatt da hun forlot en restaurant i London torsdag. Foto: wenn.com Vis mer

Hva har skjedd her, Madonna?

- Enten er det anoreksia, kreft eller en infeksjonssykdom, sa lege i sommer. Nå er det enda verre.

Publisert
SEHER.NO:  Det kan se ut som at Madonna (51) igjen har tatt litt for hardt i på treningssentret, i hvert fall om man skal tro de siste bildene av superstjernen. Bildene gjengis fredag på  kjendisblogger og underholdnings-nettsteder verden over.

Det var torsdag kveld at sangeren vekket forbauselse hos fans og andre tilstedeværende da hun ufrivillig viste fram hånden sin idet hun skulle forlate en restauranten Locanda Locatelli i London. Hånden, som er syltynn og full av utstående sener og blodårer, setter dermed nok en gang fart i spekulasjonene rundt 51-åringens trening og kosthold.

Madonna ble i sommer kritisert da hun viste seg med sine syltynne armer som var omkranset av muskler og sener. Så langt gikk det, at helseeksperter slo full alarm.
 
Sangerinnen ble kritisert for å overdrive treningen sin, og de advarte henne samtidig mot det harde treninsregimet.

- Hennes tynne armer er enten et resultat av anoreksia, kreft eller en infeksjonssykdom. Mest sannsynlig handler det dog om anoreksia, sa Karl-Otto Aly, tidligere sjefsoverlege ved det svenske helsehjemmet Tallmogården, til Aftonbladet i sommer.

Madonna trener med sin personlige trener Tracy Anderson to timer, seks dager i uka, skriver OK! Magazine. Det gjenstår å se om helseekspertene igjen kommer til orde når de får se disse bildene...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madonna (51) forsøker å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer