FIKK SJOKK: - Jeg skulle gå ned trappa hjemme. Men jeg er verdens største kløne, og falt ned åtte trappetrinn. Og så landet jeg mellom to trapper. Jeg fikk sjokk, det var helt sinnsykt, forteller Linni Meister. Foto: Privat
FIKK SJOKK: - Jeg skulle gå ned trappa hjemme. Men jeg er verdens største kløne, og falt ned åtte trappetrinn. Og så landet jeg mellom to trapper. Jeg fikk sjokk, det var helt sinnsykt, forteller Linni Meister. Foto: PrivatVis mer

Hva har skjedd her, Linni?

- Nå blir pappa fornøyd, sier glamourmodellen om det ublide møtet med trappa.

SEHER.NO: Det rett før helgen at det gikk galt for glamourmodell Linni Meister (23). Etter å ha tatt seg et boblebad, fikk hun nemlig merke gulvets såpeglatte vrede...

Sånn ser jeg ut etter at jeg falt ned 8 trapper, EDRU! Det er typisk meg altså. Måtte utsette en photoshoot med en Dansk nettside, da jeg ser skamslått ut. Det gjør litt vondt altså.. Ser foresten værre ut i virkeligheten. AU!

Dette er hva Linni selv skriver i bloggen sin. Og til Seher.no medgir 23-åringen at det var en litt ekkel opplevelse.

- Jeg skulle gå ned trappa hjemme. Men jeg er verdens største kløne, og falt ned åtte trappetrinn. Og så landet jeg mellom to trapper. Jeg fikk sjokk, det var helt sinnsykt, forteller hun.

Heldigvis var kjæresten, Bernhard, til stede da uhellet skjedde. Dermed fikk hun den trøsten hun trengte.

- Han sa "Herre Gud, jenta mi da". Selv har jeg ganske høy smerteterskel, og gråt ikke. Da han spurte om hvorfor jeg ikke gråt, sa jeg bare "Jeg gråter ikke av smerte, men bare når du sårer meg". Nei da, men jeg tåler det, jeg er en macho kvinne! Samtidig er jeg litt stolt av at jeg ikke tok til tårene, smiler hun.

Det er ikke akkurat et lite blåmerke Linni fikk med seg etter fallet. Ifølge henne selv, er hun blå helt fra ryggen og ned beinet. Og det er ikke tvil om at uhellet på hjemmebane kommer mildt sagt ubeleilig - nå som juledagene er rett rundt hjørnet. Det innrømmer også den tidligere "Robinson"-deltageren.

- Det var dumt at det skulle skje rett før jul. Nå må jeg jo bruke lange kjoler eller bukser, men da blir vel i hvert fall en person glad; pappa!

Én ting er 23-åringen i hvert fall glad for. Og det er at det ikke gikk verre enn det gjorde. For det kunne det nemlig gjort.

- Jeg skjønner ikke at jeg ikke rakk noe, jeg. Heldigvis landet jeg ikke med fjeset først, for da kunne det hele endt langt verre, sier Linni Meister, som ikke helt liker tanken på lange bukser og like lange kjoler.

- Det er ikke helt meg det vet du, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her avslører hun alt!