VISTE KJEMPEKULEN: Jennifer Lopez lot seg villig avfotografere da hun var på plass for å spille inn sin siste film, "The Backup Plan". Foto: Stella Pictures
VISTE KJEMPEKULEN: Jennifer Lopez lot seg villig avfotografere da hun var på plass for å spille inn sin siste film, "The Backup Plan". Foto: Stella PicturesVis mer

Hva har skjedd her, Jennifer?

Superstjernen viste seg med megakul på magen.

SEHER.NO: Det er ikke mye mage man trenger å vise før babyryktene begynner å svirre. Det var også tilfelle i mai da Jennifer Lopez (39) ved en anledning hadde en liten antydning til kul under designerkjolen sin, noe som fikk blant andre ukebladet Closer blod på tann.

Ifølge bladet hevdet venner av Jennifer og ektemannen Marc Anthony at tvillingmammaen har fulgt en streng fruktbarhetsdiett i håp om å få et barn til.

- Ingen blir overrasket om Jennifer er gravid allerede. Førsteprioritet for henne nå er å få et barn til. Hun ønsker å bli gravid igjen før 40-årsdagen sin i juli, sa venner av paret den gang.

Nå er det juli. Og sannelig har ikke Jennifer fått en kjempekul på magen. Men nei, man må nok skuffe fansen - Jennifer er nemlig ikke gravid. Bildene er bare hentet fra filmsettet på Manhattan i New York, der hun er i full gang med å spille inn sin neste film, "The Backup Plan".

Og hvs ikke 39-åringen skal spille gravid i filmen, da må hun i hvert fall elske å starte nye babyrykter...
Jennifer Lopez fikk tvillingene Max og Emme i februar i fjor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - J.Lo er mitt idol