LIKE: Carsten Skjelbred hadde på seg den samme skjorta under "Skal vi danse" som Jan Thomas hadde på seg under lanseringen neste en måned tidligere. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LIKE: Carsten Skjelbred hadde på seg den samme skjorta under "Skal vi danse" som Jan Thomas hadde på seg under lanseringen neste en måned tidligere. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Hva har skjedd her, Carsten?

- Jeg har ikke bedt om å få den, medgir "Skal vi danse"-kjendisen.

Se videointervjuet med Carsten Skjelbred nederst i saken!

SEHER.NO: I slutten av august ble årets "Skal vi danse"-deltagere presentert i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo. Den gang kom én av årets deltagere, Jan Thomas (42), iført en hvit, svært utringet blondeskjorte.

Under én måned senere - under "Skal vi danse"-premieren - kom én av de andre danseglade
kjendisene, TV 2-sportens egen Carsten Skjelbred med den samme skjorta. Finanskrisa har skylden, samstemmer de.

- Den har jeg ikke bedt om å få, jeg har fått den tildelt. Hva gjør man ikke for "Skal vi danse"? spør Skjelbred når Seher.no spør ham om hva han synes om den hvite skjorta.

- Passet den bedre til deg enn til Jan Thomas, Carsten?

- Nei, jeg synes ikke det. Men det går på gjenbruk her nå, vi prøver å spare penger vet du. Og da er det greit at jeg neste lørdag bruker det Jan Thomas hadde på seg. Da skal jeg ha på meg de glinsete buksene hans, bukseseler - og komme i singlet, smiler han.

Kjendisstylist Jan Thomas er derimot ikke spesielt bitter over at han måtte gi fra seg den kanskje noe feminine blondeskjorta til konkurrenten.

- Vi er i finanskrise, så vi må byttelåne kostymer! Nei da, seriøst, jeg og Gyda vil ha fashion møter dans. Jeg har ikke lyst til å ha masse paljetter og alt. Jeg vil heller ikke ha blondeskjorter og gjennomsiktige ting og så videre. Men den hvite skjorta passet vel så bra at det ble Carsten som skulle ha den på seg, sier 42-åringen til Seher.no.

Og:

- For det første synes jeg Carsten gjorde en kjempejobb. I tillegg kledde han den.

- Går alt på rundgang her, Jan Thomas?

- Ja alt - bortsett fra kjærestene! ler han.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss her, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Noe har skjedd med kroppen min

Se videointervjuet med Carsten Skjelbred her:

[obj:media:8029]