Candace Cameron Bure og JoJo Siwa:

- Hva har jeg gjort mot deg?

Candace Cameron Bure ble sjokkert da hun så hva JoJo Siwa kalte henne.

FREKK: Candace Cameron Bure skjønte ikke hvor JoJo Siwas TikTok-video kom fra. Foto: Shutterstock/Broadimage/REX/Photo/Abbie Parr/NTB
FREKK: Candace Cameron Bure skjønte ikke hvor JoJo Siwas TikTok-video kom fra. Foto: Shutterstock/Broadimage/REX/Photo/Abbie Parr/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at det oppstår krangler og intriger mellom kjendiser, men denne konflikten var det nok få som hadde forutsett.

YouTube-stjernen og danser JoJo Siwa (19) fikk mange til å sperre opp øynene da hun tidligere denne måneden kalte skuespiller Candace Cameron Bure (46) for den frekkeste kjendisen hun har møtt.

Det gjorde hun i en video på TikTok, da hun tok del i en viral trend som går ut på å navngi den frekkeste, snilleste og kuleste kjendisen man har møtt.

Dersom man ser nøye etter ser man et bilde av Bure på mobilen til Siwa etter teksten: «Frekkeste kjendisen jeg har møtt».

Us Weekly er blant mediene som omtaler saken.

- Ble sjokkert

Dette gikk imidlertid ikke vel hjem hos «Full House»-skuespilleren.

Nå bryter Bure stillheten og kommenterer Siwas uttalelse i en video på Instagram.

- Helt ærlig, jeg ble sjokkert da jeg så TikTok-videoen på søndag og jeg hadde ingen anelse hvor det kom fra, innleder 46-åringen videoen.

Videre forteller Bure at hun umiddelbart prøvde å komme i kontakt med danseren for å finne ut hva som hadde skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.