- Hva har jeg gjort for å fortjene hetsen?

Den svenske «Hollywoodfruen» Gunilla Persson slår tilbake mot nettmobberne.

TV-STJERNE: Sammen med blant andre Maria Montazami har Gunilla Person gjort stor suksess i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3
TV-STJERNE: Sammen med blant andre Maria Montazami har Gunilla Person gjort stor suksess i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3 Vis mer
SEOGHØR.NO: Svenske Gunilla Persson (52), kjent fra TV-serien «Svenske Hollywoodfruer», har i de tidligere sesongene av programmet mottatt massiv kritikk.

Den har ikke stilnet denne sesongen. Blant annet fikk Persson negativ oppmerksomhet etter hun kastet ut sin egen mors sykepleier under dramatiske omstendigheter.

sin egen blogg på TV 3 Sveriges nettsider, strømmer det inn med kritiske kommentarer. Det samme gjelder programmets Facebook-side.

- Hva har jeg gjort for å fortjene disse harde ordene? sier Gunilla ifølge den svenske avisen Expressen.

- Om det er noen som er et godt forbilde for datteren min, så er det meg. Jeg tar hånd om min demente mor i hjemmet med alt det innebærer. Hvor mange gjør det? Det syns jeg er å gå foran med et godt eksempel, og vise henne hvordan man skal være overfor de man elsker. At jeg var sint på sykepleieren er en annen ting. Folk må se helheten, sier Gunilla.

Bryr seg ikke om kritikken.
Realitystjernen forteller at hun gjør sitt beste for å ikke bry seg om de negative kommentarene.

- Jeg ser jo at de er negative og slemme. Men jeg kan ikke bli lei meg. Man må fokusere på de gode tingene i livet. Jeg har fans, beundrere, kompiser og venner som forstår meg. Ta for eksempel Angelina Jolie, hun får massiv kritikk på tross av at hun redder barn i Afrika og ofrer seg selv i farlige situasjoner. Det er forferdelige mennesker som kritiserer da, og man har ikke noe i rampelyset å gjøre hvis man tar seg nær av disse tingene, forteller Persson til avisen.

Mange svensker og nordmenn har reagert på måten Persson oppdrar datteren. Og hun har måttet tåle massiv kritikk fra folk som mener hun ikke egner seg som mor. 52-åringen har fått hatbrev fra folk som synes hun er en dårlig mor, og noen har til og med bedt henne om å sterilisere seg.

- Det er slemme mennesker som ikke vet hva de snakker om. Kritikken er helt ufortjent og kommer fra mennesker som rir på min kjendisstatus, mener Persson.

LES OGSÅ:    Mann angrep datteren på toalettet