Adriana Lima

- Hva har hun gjort?

Nye bilder overrasket fansen. Nå svarer supermodellen.

VEKKER OPPSIKT: Bildene av superstjernen Adriana Lima er tatt med bare en måneds mellomrom. Foto: Shutterstock/NTB
VEKKER OPPSIKT: Bildene av superstjernen Adriana Lima er tatt med bare en måneds mellomrom. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den brasilianske supermodellen Adriana Lima (42) har skapt overskrifter i flere av verdens store tabloidmedier etter at hun dukket opp på premieren til den nye «Hunger Games»-filmen i Los Angeles på tirsdag.

Men overskriftene kommer ikke av hva hun sa eller gjorde på den røde løperen, men hvordan hun så ut. Fansen mener nemlig at stjernen nærmest er ugjenkjennelig fra bilder som ble tatt av henne for bare en måned siden.

- Jeg ante ikke at det var den samme personen. Hva har hun gjort?, var blant kommentarene som florerte på sosiale medier ifølge Page Six.

Flere har spekulert på grunnen til at hun ser så annerledes utpå de to bildene, men nå tar Lima selv bladet fra munnen og kommenterer overskriftene.

GAMMEL OG GRÅ: Den amerikanske sangstjerna ser ugjenkjennelig ut i sin nye musikkvideo. Video: Youtube / NTB Vis mer

- Det er ansiktet til en sliten person, som er mor til en tenåringsjente, to som snart er tenåringer, en aktiv gutt, en ettåring og tre hunder. Takk for omtanken, skriver hun i en story på Instagram, etterfulgt av et bilde av seg selv.

Flere rykket også ut for å forsvare Lima og mente at kommentarene superstjernen fikk var slemme.

- Folk i dette kommentarfeltet har glemt hvordan kropper fungerer. Hun er et menneske. Hun er en mor. Vi utvikler oss, og det gjør kroppene våre også, skrev en person ifølge NY Post.

Lima er en av verdens mest kjente modeller og har nesten 17 millioner følgere på Instagram. Hun har blant annet jobbet som Victoria Secrets-engel i 19 år fra 1999 til 2018.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig på nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer