<strong>ALVORLIG SKADET:</strong> For snart et år siden ble Carrie Underwood utsatt for en dramatisk ulykke i sitt eget hjem. Nå forteller hun hvorfor hun åpnet seg om hendelsen. Foto: NTB Scanpix
ALVORLIG SKADET: For snart et år siden ble Carrie Underwood utsatt for en dramatisk ulykke i sitt eget hjem. Nå forteller hun hvorfor hun åpnet seg om hendelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Carrie Underwood.

- Hva har hun gjort med seg selv?

I november i fjor måtte artisten sy nesten 50 sting i ansiktet. Nå forteller hun hvorfor hun var åpen om ulykken.

Publisert

For et knapt år siden skadet den amerikanske countrystjernen Carrie Underwood (35) seg grovt i sitt eget hjem. Artisten presterte nemlig å falle ned trappene i sitt eget hus, noe som resulterte i flere stygge skader.

I etterkant har hun snakket ut om den dramatiske ulykken, som sørget for at hun måtte sy nesten 50 sting i ansiktet. I et nytt intervju med Ellen Degeneres forteller 35-åringen nå hvorfor hun valgte å være så åpen om hendelsen.

- Ser annerledes ut

«Before He Cheats»-sangeren innrømmer at etter å ha måttet sydd en rekke sting i ansiktet, fryktet hun at fansen ville tro hun selv valgte å operere ansiktet.

- Jeg føler at jeg ser litt annerledes ut nå, sa hun.

- Min største bekymring på det tidspunktet var at hvis jeg ikke sa noe, så ville kanskje folk komme noen år senere og si «hva har hun gjort med seg selv?». Det var definitivt ikke et valg jeg hadde, fortsatte hun og la til at hun føler seg ganske normal i ansiktet igjen, ifølge People.

At skaden var så alvorlig som den viste seg å være, var ikke Underwood klar over i øyeblikket ulykken fant sted.

- Det var nok adrenalin eller noe. Du vet ikke ordentlig hva som har skjedd før du tar et sekund å vurderer det hele, fortalte hun.

Dramatisk ulykke

Først et halvt år etter ulykken snakket 35-åringen ut om hendelsen.

Like etter at hun hadde loset seerne gjennom Country Music Awards i november, fant ulykken sted. Fallet hjemme i Nashville sørget for at hun ble rushet til sykehus, der hun blant annet fikk påvist et brukket håndledd.

Hun måtte i tillegg sy nesten 50 sting i ansiktet.

«Det er sykt hvordan tilfeldige ulykker kan endre livet ditt», skrev artisten i et brev til fansen i januar.

- Jeg tok hundene ut for å tisse, og så snublet jeg bare. Det var ett trinn, men jeg slapp ikke hundebåndene. Prioriteringer! Så det er derfor venstrehånda mi har det helt fint, men jeg måtte ta meg selv imot, sa hun på besøk hos «The Bobby Bones Show», ifølge People.

Kjendismagasinet skrev at arrene i ansiktet hennes angivelig skal være synlige rundt munnen hennes, etter den traumatiske hendelsen.

- Jeg trodde at jeg bare hadde ødelagt leppa mi. Så gikk jeg inn, tok båndene av hundene, tok av jakken og gikk for å undersøke skadene. Jeg bare «Åh, nei!». Jeg virker rolig rundt det nå, men … Det var ikke pent. Det var heldigvis bare huden min, takk Gud, sa hun på besøk hos Storme Warren på SuriusXM - samme dag som det første radiointervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

Usikkerhet

Underwood påpekte selv at helingsprosessen gikk fint for seg, selv om hun var nervøs for at det skulle gå dårlig.

- Det var et punkt der jeg ikke visste hvordan ting kom til å bli til slutt. Jeg visste ikke hva som skjedde. Jeg visste ikke hvordan dette kom til å gro, fortalte countrystjernen.

Fansen ble i en periode bekymret for stjernen, som valgte å skjule seg selv fra sosiale medier etter ulykken. Ingen selfier eller ansiktsbilder ble delt, bortsett fra der hun gjemte seg, men hun hevder selv at hun ikke gikk i dekning.

- Altså, jeg tror ikke jeg gjemte meg. Det er alltid ting å gjøre, selv om man ikke holder konserter. (...) Jeg var heldig med at dette skjedde når vi hadde ferie i musikkverdenen, flirte hun.

FNYSER: Byrådsleder Raymond Johansen svarer Oslo Frp som krever en ekstern granskning av Inga Marte Thorkildsen, etter at sistnevnte skal ha blitt varslet om. - Oslo Frp er jo suverene til å vedta hva som helst, sier han til Dagbladet. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

LES OGSÅ: Legger seg flat ni år etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer