Cheryl Cole:

- Hva har hun gjort med ansiktet sitt?

Den britiske artisten er ikke til å kjenne igjen.

FORANDRET: Cheryl Cole er nesten ikke til å kjenne igjen. Mens flere spekulerer på om hun har fikset på utseendet sitt, forklarer stjernen selv forandringen på en helt annen måte. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Cheryl Cole er nesten ikke til å kjenne igjen. Mens flere spekulerer på om hun har fikset på utseendet sitt, forklarer stjernen selv forandringen på en helt annen måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden hevdet den britiske artisten Cheryl Cole (35) at hun nå var ferdig med menn, etter bruddet med Liam Payne (25) tidligere i år. Paret fikk sønnen Bear sammen i mars i fjor, og i juli bekreftet paret at de hadde gått fra hverandre.

Selv om stjernen nylig uttalte at hun hadde satt menn til side i livet, påpeker hun imidlertid nå i et større intervju med The Times at hun har funnet drømmemannen - og det er ikke hvem som helst.

- Jeg føler meg full. Hjertet mitt er fullt. Jeg ser ikke etter noe lenger. Jeg er hel. Jeg har funnet drømmemannen, sier hun ifølge Mirror når hun snakker om sønnen Bear.

Det er over et år siden Cheryl og Liam fikk lille Bear sammen. Siden den gang har det tidligere paret vernet godt om sønnens privatliv og delt minimalt med bilder av ham.

Artikkelen fortsetter under bildene.

MØTTE FANSEN: Da Cheryl møtte fansen i London forrige uke, var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix
MØTTE FANSEN: Da Cheryl møtte fansen i London forrige uke, var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
TIDLIGERE I ÅR: Dette var Cheryl i september. Flere mener hun ikke ligner seg selv. Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE I ÅR: Dette var Cheryl i september. Flere mener hun ikke ligner seg selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ugjenkjennelig

Derimot har artisten selv blitt fotografert i hytt og vær, og deler flittig bilder av seg selv i sosiale medier. Den siste tiden har fansen bitt seg merke i endringer hos stjernen, spesielt når det kommer til ansiktet hennes.

Den siste måneden er hun nemlig blitt fotografert ved flere anledninger - senest i London forrige uke.

På bildene av den vakre 35-åringen er hun nesten ikke til å kjenne igjen, noe mange reagerer på. På Twitter skrevet utdypende om stjernens forandring, og få er imponerte.

- Genuint spørsmål. Hva har Cheryl Cole gjort med ansiktet sitt? Jeg klarer ikke å finne hvorfor hun ser så annerledes ut …, skriver en.

- Kommer meg ikke over Cheryls nye utseende, skriver en annen.

Flere trekker også paralleller mellom «Fight for this Love»-sangeren og Michael Jackson.

Artikkelen fortsetter under bildene.

CHERYL COLE: Popstjernen fotografert i London forrige uke. Foto: NTB scanpix
CHERYL COLE: Popstjernen fotografert i London forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
HETT PAR: Cheryl og Liam var på alles lepper da de var et par. Tidligere i år gikk de hver til sitt. Foto: NTB scanpix
HETT PAR: Cheryl og Liam var på alles lepper da de var et par. Tidligere i år gikk de hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tar bladet fra munnen

Fansen bemerkninger har overhodet ikke gått Cheryl hus forbi, og på Twitter tok hun bladet fra munnen om de nylige forandringene hun har gått gjennom. Blant annet skylder den britiske artisten på lite søvn det siste året.

- Jeg hadde fremdeles merke fra puta i ansiktet denne morgenen. Gjett hva som skjer når du legger deg klokken to og står opp halv seks, skriver hun blant annet.

I intervjuet med The Times forteller også 35-åringen at hun forandret seg etter at sønnen kom til verden.

- Hele kroppen min, til og med ansiktet mitt. Alt er forandret etter at Bear ble født, forteller hun.

Hvorvidt stjernen har gjennomgått kosmetiske operasjoner og inngrep, som flere hevder, holder hun derimot tett om.

Det var våren 2016 at det ble kjent at Liam, som for øvrig er mest kjent fra boybandet One Direction, hadde forelsket seg i ti år eldre Cheryl. Et knapt år senere ble de foreldre for første gang, men etter kun to år som par - var bruddet et faktum.

- Vi er lei oss for å meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, skrev Liam og Cheryl i en melding på Twitter.

Videre ba duoen om respekt for privatlivet i den vanskelige tiden.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

LES OGSÅ: - Hun ser billig ut som alltid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer