- Hva har hun gjort med ansiktet sitt?

Priscilla Presleys ansikt vekker oppsikt.

POKERANSIKT: Flere skjønnhetsinngrep har ført til at det er vanskelig å lese Priscilla Presleys ansikt. I slutten av mai fylte hun 69 år, og er desperat etter å fjerne alle rynker.  Foto: Stella Pictures
POKERANSIKT: Flere skjønnhetsinngrep har ført til at det er vanskelig å lese Priscilla Presleys ansikt. I slutten av mai fylte hun 69 år, og er desperat etter å fjerne alle rynker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kvinnen som en gang sjarmerte Elvis Presley i senk - har nå et ansikt som kan skremme vannet av de fleste.

Da Priscilla Presley (69) var til stede under en messe i Las Vegas på tirsdag, var det - takket være det stive ansiktet - vanskelig å se om hun koste seg eller ei.

Elvis' enke skal alltid ha fryktet å bli gammel og har gjennomført en rekke inngrep for å holde aldringstegn på avstand.

Ifølge Radaronline har Priscilla fått implantater i haken i tillegg til Botox og restylan-injeksjoner for å fjerne rynker og fukte huden.

- Hun ser ut som hun har fikset på haken, og tatt «fillers» rundt nesen og i over-leppen. Hun har også Botox overalt, sier plastisk kirurg Fred Pescatore til nettsiden.

Han tror også Presley kan ha gjennomført en kjemisk peeling som fjerner deler av huden.

Ville fjerne rynker med bil-silikon

For noen år siden avslørte Presley at hun i 2003 injiserte bil-silikon inn i ansiktet og resultatet var alt annet enn vakkert.

Legen Daniel Serrano hevdet stoffet - som faktisk brukes til å smøre bildeler i Argentina - var bedre enn Botox. Injiseringen førte til både kuler, lammelser og hull i ansiktene til flere av kvinnene, og legen ble senere anmeldt for inngrepene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer