POKERANSIKT: Flere skjønnhetsinngrep har ført til at det er vanskelig å lese Priscilla Presleys ansikt. I slutten av mai fylte hun 69 år, og er desperat etter å fjerne alle rynker.  Foto: Stella Pictures
POKERANSIKT: Flere skjønnhetsinngrep har ført til at det er vanskelig å lese Priscilla Presleys ansikt. I slutten av mai fylte hun 69 år, og er desperat etter å fjerne alle rynker. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hva har hun gjort med ansiktet sitt?

Priscilla Presleys ansikt vekker oppsikt.

SEOGHØR.NO: Kvinnen som en gang sjarmerte Elvis Presley i senk - har nå et ansikt som kan skremme vannet av de fleste.

Da Priscilla Presley (69) var til stede under en messe i Las Vegas på tirsdag, var det - takket være det stive ansiktet - vanskelig å se om hun koste seg eller ei.

Elvis' enke skal alltid ha fryktet å bli gammel og har gjennomført en rekke inngrep for å holde aldringstegn på avstand.

Ifølge Radaronline har Priscilla fått implantater i haken i tillegg til Botox og restylan-injeksjoner for å fjerne rynker og fukte huden.

BERØMT PAR: Priscilla møtte Elvis under hans militær-opphold i Tyskland da hun bare var 14 år gammel. De to var gift fra 1967 til 1973. Her med datteren Lisa Marie.
BERØMT PAR: Priscilla møtte Elvis under hans militær-opphold i Tyskland da hun bare var 14 år gammel. De to var gift fra 1967 til 1973. Her med datteren Lisa Marie. Vis mer

- Hun ser ut som hun har fikset på haken, og tatt «fillers» rundt nesen og i over-leppen. Hun har også Botox overalt, sier plastisk kirurg Fred Pescatore til nettsiden.

Han tror også Presley kan ha gjennomført en kjemisk peeling som fjerner deler av huden.

Ville fjerne rynker med bil-silikon

For noen år siden avslørte Presley at hun i 2003 injiserte bil-silikon inn i ansiktet og resultatet var alt annet enn vakkert.

Legen Daniel Serrano hevdet stoffet - som faktisk brukes til å smøre bildeler i Argentina - var bedre enn Botox. Injiseringen førte til både kuler, lammelser og hull i ansiktene til flere av kvinnene, og legen ble senere anmeldt for inngrepene.

- Priscilla Presley var en av Serranos mange ofre. Etterforskningen av arbeidet hans førte til at han havnet i fengsel. Mrs Presley måtte takle dette for flere år siden, men alt er nå bra med henne, har en talsperson for stjernen tidligere uttalt.

Da Presley deltok i amerikanske «Skal vi danse» i 2008, ble ansiktet hennes gjort narr av flere ganger og en TV-kritiker skal ha sammenlignet henne med en «bulldog bitt av veps».

Priscilla møtte Elvis, bare 14 år gammel, under hans militær-opphold i Tyskland. De to var gift fra 1967 til 1973 og sammen fikk de datteren Lisa Marie. Presley holder for tiden på å utvikle et Broadway-stykke basert på sitt eget liv.

MANGE INNGREP: Priscilla skal ha operert haken, tatt en kjemisk peeling og injisert Botox og restylane i ansiktet.  Foto: Richie Buxo / Splash News/ All Over Press
MANGE INNGREP: Priscilla skal ha operert haken, tatt en kjemisk peeling og injisert Botox og restylane i ansiktet. Foto: Richie Buxo / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Han var en konge i senga