Tom Cruise:

- Hva har han gjort med fjeset sitt?

Nye bilder av Tom Cruise vekker oppsikt.

FAR OG SØNN: Tom Cruise og sønnen Connor (bak til venstre) avbildet på baseballkamp sammen i San Francisco i helgen. Foto: AP Photo/Jeff Chiu/NTB
FAR OG SØNN: Tom Cruise og sønnen Connor (bak til venstre) avbildet på baseballkamp sammen i San Francisco i helgen. Foto: AP Photo/Jeff Chiu/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Tom Cruise (59) dukket opp med sønnen Connor Cruise (26) under en baseballkamp mellom Dodgers og Giants i San Francisco lørdag var det mange som sperret opp øynene.

Det er riktig nok et sjeldent syn å se far og sønn sammen offentlig, men det var ikke dette som fanget oppmerksomheten til publikum og medier. Eller som Vanity Fair beskriver det:

«Tom Cruise gjorde noe fullstendig normalt lørdag kveld: Han dro på en baseballkamp. Men da bilder av ham dukket opp på nettet, gikk sosiale medier berserk».

Magasinet skriver at mange lurte på om Cruise egentlig var en såkalt «deepfake», altså en digital etterligning av stjernen. «Deepfakes» av Cruise har tidligere fått oppmerksomhet i media, blant annet hos CNN, etter at flere «Tom Cruise»-videoer dukket opp på Tiktok:

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Kjendisblogger Perez Hilton (43) mente på sin side at Cruise lignet mest på den nylig avdøde komikeren Norm Mcdonald, mens andre Twitter-brukere syntes stjernen var vanskelig å kjenne igjen.

Sportsjournalisten Amy Gutierrez havnet for øvrig ved siden av stjernen på tribunen, og delte en selfie med sine Twitter-følgere.

Der kom det for øvrig frem at «Mission: Impossible»-stjernen skal ha gitt et meget diplomatisk svar om hvilket baseballag han heiet på:

- Jeg er fan av baseball.

Forandret?

En rekke Twitter-brukere påpeker altså at de mener at Cruise var vanskelig å kjenne igjen på tribunen, trolig fordi ansiktet hans fremstod som noe fyldigere enn ved tidligere anledninger.

PÅ JOBB: Tom Cruise avbildet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» i England sist uke. Foto: Splash News/ NTB
PÅ JOBB: Tom Cruise avbildet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» i England sist uke. Foto: Splash News/ NTB Vis mer

«Hva har Tom Cruise gjort med fjeset sitt?», undret en bruker.

«Tom Cruise er den siste Hollywood-stjernen som nå har ødelagt fjeset sitt med fillers i et forsøk på å se «ung» ut», delte en annen.

Tidligere nevnte Perez Hilton skriver at mesteparten av fansen ikke la merke til skuespillerens sønn fordi de i stedet hang seg opp i 59-åringens utseende.

«Tom Cruise har enten lagt på seg eller så har han ansiktet fullt av fillere. Jeg velger å tro at det er fillers», ble det tvitret.

«Det ser ut som om Tom Cruise holder på å komme seg etter en eller annen plastisk operasjon eller noe. Fjeset hans ser hovent ut. Dette kommer ikke bare fra aldring», mente en annen, ifølge Perez Hilton.

- Slutt!

Andre igjen tok Hollywood-stjernen i forsvar:

«Hør her. Jeg liker altså ikke Tom Cruise i det hele tatt, men jeg er seriøst så lei av at Twitter trakasserer folk for at vekten svinger. Folk har lov til å gå opp og ned i vekt, og det har ingen noe med. Slutt å ha overvektsfobi», skriver en.

2018: Det er slik som dette fansen vanligvis ser Hollywood-stjernen. Her for tre år siden. Foto: Oliver Contreras/UPI/Shutterstock/NTB
2018: Det er slik som dette fansen vanligvis ser Hollywood-stjernen. Her for tre år siden. Foto: Oliver Contreras/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

«At Tom Cruise legger på seg i ansiktet fordi han antakelig ikke spiller inn en film akkurat nå, som krever at han er ikke-menneskelig, og får 'memes' etter seg overalt føles fryktelig kjipt synes jeg», skriver en annen.

En annen ber likeså greit sosiale medier-brukere å holde seg unna stjernen.

«Det ser ikke ut som han har tatt fillers, det ser ut som han har gått opp i vekt. Det kan være for en film, eller fordi han har spilt i actionfilmer i to tiår. Han er 59 år. Kroppspress på menn eller kvinner er ikke ok!».

Cruise selv har foreløpig ikke uttalt seg om bildene av ham som sirkulerer på nettet.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Det glemte visst moren min å fortelle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer