Hva har du på deg her, Cheryl?

Skjønnheten kom i "nakenkjole" til sin egen bursdagsfeiring.

PÅ FEST: Cheryl og Ashley Cole kom sammen på fest i London. Og fotballsparkende Ashley passet godt på sin lettkledde kone. Foto: All Over Press
PÅ FEST: Cheryl og Ashley Cole kom sammen på fest i London. Og fotballsparkende Ashley passet godt på sin lettkledde kone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uka feiret Cheryl Cole 26-årsdagen sin på en nattklubb i London - selvsagt sammen med sin fotballektemann, Ashley. Men det var Cheryls kjole som vakte størst oppmerksomhet da paret ankom.

Girls Aloud-stjernens antrekk, en kjole med grønne og hvite blomster, var mildt sagt iøynefallende. Den var nemlig svært utringet, i tillegg til at det var bare frynser som dekket resten av kroppen.

Ifølge Daily Mail har kjolen en prislapp på om lag 40.000 kroner, og er signert Alexander McQueen. På beina hadde hun et par beige sko av Christian Louboutin til cirka 5.000 kroner.

Cheryl og Ashley har vært gjennom perioder i livet der alt ikke har vært like lett. Onsdag så derimot paret svært forelsket ut da de festet sammen med gode venner på nattklubben Vanilla i den engelske hovedstaden.  

Men det var flere kjendiser som tok del i feiringen. Også Simon Cowell, Emma Bunton, Phillip Green og Dannii Minouge var på plass på samme nattklubb.

Skal man tro rapportene fra britisk presse var det Cheryl Cole som vant kvelden. Etter å ha sett disse bildene kan man kanskje ikke si at akkurat det er så merkelig...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Cheryl ønsker seg baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer