HEI SVEIS: Britney viste fram en høyreist hårfrisyre, da hun onsdag dro på shopping i Beverly Hills. Foto: All Over Press
HEI SVEIS: Britney viste fram en høyreist hårfrisyre, da hun onsdag dro på shopping i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer

Hva har du i håret, Britney?

Superstjernen dro på byen med «Alle elsker Mary»-sveis.

Publisert
SEHER.NO: Cameron Diaz (37) fikk kino-publikum over hele verden til å le så de ristet, da hun i filmen «Alle elsker Mary» i en scene lot som hun brukte sædceller som hårkrem.

Om Britney Spears (28) har latt seg inspirere av Camerons berømte rolle er ikke kjent, men da popstjernen dukket opp i Beverly Hills onsdag, var det med en frisyre som bar tydelige likhetstrekk med den berømte sveisen.

Den stive sveisen er imidlertid langt i fra den mest oppsiktsvekkende fansen har sett Britney i, og popstjernen så ut til å stortrives med sin nye stil.

Etter å ha vist seg fram uten et hår på hodet, er hun kanskje ikke like redd som mange andre kjendiskvinner for å ha en «bad hair day»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Britney truet med å ta sitt eget liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer