Bianca Ingrosso:

«Hva har du gjort med rumpa?»

Slår hardt ned på ryktene.

SPEKULASJONER: Bianca Ingrosso har fått gjennomgå i sosiale medier etter at et bilde av henne har skapt spekulasjoner. Foto: Instagram / Bianca Ingrosso
SPEKULASJONER: Bianca Ingrosso har fått gjennomgå i sosiale medier etter at et bilde av henne har skapt spekulasjoner. Foto: Instagram / Bianca Ingrosso Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den svenske influenseren Bianca Ingrosso (28) har stått i en rekke kritikkstormer opp gjennom tidene.

Forrige uke skapte hun en heftig debatt blant følgerne sine på Instagram, etter at hun la ut et bilde av seg selv i en kremhvit, lang kjole, gående i en kjent gate i Paris.

Flere mente at de kunne se at rumpa hennes plutselig så mye større ut enn den gjør til vanlig - og slik startet spekulasjonene. Nyheter24 er blant mediene som har omtalt saken.

«Fillers i rumpa»

I kommentarfeltet hevdet Ingrossos følgere at hun hadde fikset på bakdelen enten ved hjelp av et brasiliansk rumpeløft (BBL) eller kroppsfiller, som går ut på å injisere kroppens eget fett inn i rumpa.

Noen mente også at hun hadde retusjert bildet.

«BBL eller fillers i rumpa 100 prosent ... hun vil nok innrømme det seinere. Akkurat som hun nektet for brystoperasjon og så forteller hun sannheten til slutt», lød en av kommentarene.

«Hva har du gjort med rumpa og beina?», reagerte en annen, mens en tredje skrev:

«Forstørret rumpa eller Photoshop? Helt seriøst, lårene ser større ut også.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer