Adele

- Hva har du gjort med ansiktet mitt?

Superstjernen reagerte kraftig etter fan-video.

UREDD: Adele er ikke redd for å ta til orde når det gjelder naturlig skjønnhet. Hun slår hardt ned på samfunnets uoppnåelige skjønnhetsideal. Foto: NTB
UREDD: Adele er ikke redd for å ta til orde når det gjelder naturlig skjønnhet. Hun slår hardt ned på samfunnets uoppnåelige skjønnhetsideal. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi lever i en teknologisk verden der ord som selfies og filter har blitt en del av dagligtalen. Dessverre har det for mange også blitt rutine å bruke såkalte beauty-filtere. Disse filtrene har som oppgave å gjøre deg «penere» - utfra det som har blitt samfunnets skjønnhetsideal.

Det er den britiske superstjernen kraftig imot.

KLINTE TIL: En fan fikk muligheten til å møte artisten Enrique Iglesias, og hun lot mildt sagt ikke sjansen til et stort øyeblikk gå fra seg. Video: enriqueiglesias Vis mer

Adele Adkins (34) er godt i gang med sine totalt 33 konserter i Las Vegas. Hver fredag og lørdag frem til mars skal superstjernen opptre på anerkjente The Colosseum at Ceasars Palace.

På konsertene får fansen stå tett på artisten uten de typiske gjerdene og sikkerhetsvaktene som har som oppgave å skille publikum fra scenen.

Det var på en av disse konsertene 34-åringen reagerte kraftig da en fan skulle filme seg selv sammen med artisten idet hun går av scenen for å komme tettere på publikum.

KNUST GLASS: Artisten Machine Gun Kelly fikk en blodig avslutning på kvelden han fylte Madison Square Garden i New York. Video: @machinegunkelly / Instagram Vis mer

Uoppnåelige skjønnhetsidealer

KK har tidligere skrevet om trenden med å redigere bilder før de publiseres i sosiale medier. Leder i Press, Lea Mariero, har uttalt til KK at det er svært problematisk fordi skjønnhetsidealene man blir eksponert for ikke er virkelige, og er uoppnåelige uten kosmetiske inngrep.

- Det er på høy tid å gå bort fra dette, fordi vi ser klart og tydelig at kroppspress fører til psykiske plager og dette må ta slutt, sa Mariero til KK den gang.

Adele har selv slått et slag for naturlig skjønnhet. Hun har ikke vært redd for å dele bilder av sitt sminkefrie ansikt i sosiale medier for å vise at utseendet ikke er alt.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Sjokkert

En tilskuer i publikum sto klar med telefonen for å ta en selfievideo med Adele under konserten. Artisten smiler først til kameraet, men man ser at ansiktsuttrykket raskt endres idet hun oppdager at ansiktet ikke fremstår som forventet.

«Å herregud, hva har du gjort med ansiktet mitt?» grøsser hun mens de begge ser hva frontkameraet fanger opp på mobilskjermen.

«Wow, få det filteret av ansiktet mitt», sier hun og trekker seg ut av bildet.

REAGERER: Da Jessica Simpson la ut et reklameinnlegg på Instagram ble kommentarfeltet fylt opp med fans som ytret sin bekymring for skuespillernes velvære. Reporter: Christian Fjermeros / Video: @jessicasimpson/Instagram Vis mer

Like etter snur hun seg mot jenta som filmer og spør hvorfor hun bruker filter på den måten, og forteller tydelig at det ikke er slik de to ser ut.

Fanjenta sier seg enig, og har i ettertid selv postet filmen i sosiale medier.

Se filmen nedenfor.

@ilovejamyg Just Adele coming up to me randomly and making me forgot my whole entire existence and just following up and crying like a pendeja#adele #adeleconcert #adeleceasars ♬ original sound - Jamy G

I filmen ser vi også at superstjernen snakker inn i mikrofonen underveis slik at alle i publikum får med seg underholdningen på første rad, som resulterer i blant annet latter lenger bak i salen.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Raser: - Det er villedende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer