Adele

- Hva har du gjort med ansiktet mitt?

Superstjernen reagerte kraftig etter fan-video.

UREDD: Adele er ikke redd for å ta til orde når det gjelder naturlig skjønnhet. Hun slår hardt ned på samfunnets uoppnåelige skjønnhetsideal. Foto: NTB
UREDD: Adele er ikke redd for å ta til orde når det gjelder naturlig skjønnhet. Hun slår hardt ned på samfunnets uoppnåelige skjønnhetsideal. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi lever i en teknologisk verden der ord som selfies og filter har blitt en del av dagligtalen. Dessverre har det for mange også blitt rutine å bruke såkalte beauty-filtere. Disse filtrene har som oppgave å gjøre deg «penere» - utfra det som har blitt samfunnets skjønnhetsideal.

Det er den britiske superstjernen kraftig imot.

Adele Adkins (34) er godt i gang med sine totalt 33 konserter i Las Vegas. Hver fredag og lørdag frem til mars skal superstjernen opptre på anerkjente The Colosseum at Ceasars Palace.

På konsertene får fansen stå tett på artisten uten de typiske gjerdene og sikkerhetsvaktene som har som oppgave å skille publikum fra scenen.

Det var på en av disse konsertene 34-åringen reagerte kraftig da en fan skulle filme seg selv sammen med artisten idet hun går av scenen for å komme tettere på publikum.

Uoppnåelige skjønnhetsidealer

KK har tidligere skrevet om trenden med å redigere bilder før de publiseres i sosiale medier. Leder i Press, Lea Mariero, har uttalt til KK at det er svært problematisk fordi skjønnhetsidealene man blir eksponert for ikke er virkelige, og er uoppnåelige uten kosmetiske inngrep.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.