DRO AV SEG LUGGEN: Her drar Linn Skåber av seg «klipp on»-luggen, mens en lattermild Atle Antonsen ser på. Skuespillerne var begge tilstede under pressekonferansen i forbindelse med innspillingen av «Kong Curling» i Lillehammer tirsdag.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
DRO AV SEG LUGGEN: Her drar Linn Skåber av seg «klipp on»-luggen, mens en lattermild Atle Antonsen ser på. Skuespillerne var begge tilstede under pressekonferansen i forbindelse med innspillingen av «Kong Curling» i Lillehammer tirsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Hva har du gjort her, Linn?

- Jeg har fått meg en hemmelighet som ikke er så lett å se...Se video!

Publisert
Se Linn Skåber kaste luggen nederst i saken!

SEHER.NO:  Atle Antonsen og en rekke av Norges mest profilerte skuespillerstjerner holder i disse dager på med innspillingen av curling-komedien «Kong Curling» i Antonsens hjemby Lillehammer.

I tillegg til Antonsen, som spiller hovedrollen som curlingutøveren Truls Paulsen, har filmen blant andre Jon Øigarden, Steinar Sagen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Ingar Helge Gimle, Kåre Conradi, Linn Skåber og Ane Dahl Torp på rollelisten.

Tirsdag var flere av filmprofilene samlet, da det ble avholdt pressekonferanse ute i hagen på Lillehammer hotell. Og det var tydelig at en rekke av dem hadde endret en del på utseendet for å passe de ulike rollene...

Atle Antonsen har blant annet anlagt bart, Jon Øigarden har barbert hodet og fått løstenner, mens Ane Dahl Torp har farget håret knall blått og rødt.

Det var imidlertid Linn Skåber (40) som kom med den beste avsløringen, og viste villig frem sin «lille hemmelighet» til Seher.nos reporter.

- Jeg har fått meg en hemmelighet som ikke er så lett å se. Og det er rett og slett at jeg for første gang i livet har fått meg lugg. Den er jeg veldig fornøyd med, for jeg synes den ser veldig bra ut, smiler komistjernen, og tar av seg «klipp on»-luggen hun bruker i filmen: 

- Jeg ser litt ond ut med den også, og det er meningen. Du ser at jeg får et mye hardere blikk. 

- Kommer du til å bruke den på byen tror du? spør Seher.no videre, og motspiller Antonesen ser da sitt snitt til å skyte inn en liten kommentar:

- Du kunne trengt det Linn! Da er du inkognito. Tenk deg drømmen å være inkognito nede i Spikersuppa på en lørdag. Det er drømmen det! ler han, mens Linn nikker:

- Ja, det kan hende at jeg benytter meg av den. Men på byen er jeg ikke så opptatt av å se slem ut.

Får du lyst på lugg selv nå?

- Nei, nå har jeg prøvd det, da må det heller bli noe nytt. Da får jeg heller anlegge skjegg, humrer Skåber.

«Kong Curling» er ventet på kino høsten 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:- Jeg fikk en stor byll under øyet

 
Se Linn Skåber kaste luggen nedenfor:


[obj:media:9090]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer