«James Bond»-stjernen Daniel Craig:

- Hva har Daniel Craig gjort med utseendet sitt?

49-åringen dukket opp på BAFTA Awards med et helt «nytt» utseende.

ENDRET PÅ UTSEENDET?: Etter at skuespiller Daniel Craig dukket opp under BAFTA Awards (t.h.) har fansen spekulert i om James Bond-stjernen har tydd til plastisk kirurgi. På bildet til venstre er han avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
ENDRET PÅ UTSEENDET?: Etter at skuespiller Daniel Craig dukket opp under BAFTA Awards (t.h.) har fansen spekulert i om James Bond-stjernen har tydd til plastisk kirurgi. På bildet til venstre er han avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Daniel Craig (49), best kjent i rollen som James Bond, dukket nylig opp på årets BAFTA Awards i England.

Ifølge nettstedet Radar Online satte Daniels utseende i gang spekulasjoner om at «Bond»-stjernen skal ha gjennomgått plastisk kirurgi.

- Man kan konstatere at han har gjort inngrep både under og ovenfor øynene, forteller kirurgen Zara Harutyunyan til nettstedet.

49-åringen var til stede for å dele ut en pris på den prestisjefulle gallaen, men stjal raskt rampelyset fra prisvinneren, da fansen i stedet valgte å fokusere på hans «nye» utseende.

Saken fortsetter under bildene.

- Har gjort flere inngrep

Radar Online skal ha vært i kontakt med flere eksperter på plastisk kirurgi, som konstaterer at Hollywood-stjernen har benyttet seg av inngrep.

- Det ser ut som at Daniel kan ha gjort løft på øyelokkene. Øynene hans ser mye mer åpne ut enn tidligere, sier legen Anthony Youn til nettstedet.

Men det er ikke det eneste eksperten mener at «James Bond»-stjernen kan ha fikset på. Youn synes også at det kan se ut som at filmstjernen har tatt «fillers» i både kinnene og i flere av rynkene i ansiktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer