«James Bond»-stjernen Daniel Craig:

- Hva har Daniel Craig gjort med utseendet sitt?

49-åringen dukket opp på BAFTA Awards med et helt «nytt» utseende.

ENDRET PÅ UTSEENDET?: Etter at skuespiller Daniel Craig dukket opp under BAFTA Awards (t.h.) har fansen spekulert i om James Bond-stjernen har tydd til plastisk kirurgi. På bildet til venstre er han avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix
ENDRET PÅ UTSEENDET?: Etter at skuespiller Daniel Craig dukket opp under BAFTA Awards (t.h.) har fansen spekulert i om James Bond-stjernen har tydd til plastisk kirurgi. På bildet til venstre er han avbildet i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Daniel Craig (49), best kjent i rollen som James Bond, dukket nylig opp på årets BAFTA Awards i England.

Ifølge nettstedet Radar Online satte Daniels utseende i gang spekulasjoner om at «Bond»-stjernen skal ha gjennomgått plastisk kirurgi.

- Man kan konstatere at han har gjort inngrep både under og ovenfor øynene, forteller kirurgen Zara Harutyunyan til nettstedet.

49-åringen var til stede for å dele ut en pris på den prestisjefulle gallaen, men stjal raskt rampelyset fra prisvinneren, da fansen i stedet valgte å fokusere på hans «nye» utseende.

Saken fortsetter under bildene.

ANNERLEDES: Flere plastiske kirurger mener nå at filmstjernen har fikset på ansiktet sitt. Foto: NTB Scanpix
ANNERLEDES: Flere plastiske kirurger mener nå at filmstjernen har fikset på ansiktet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HOVEN?: Flere Twitter-brukere mener at Daniel Craig så oppblåst ut i ansiktet - som om han hadde hatt en allergisk reaksjon - under BAFTA Awards nylig. Foto: NTB scanpix
HOVEN?: Flere Twitter-brukere mener at Daniel Craig så oppblåst ut i ansiktet - som om han hadde hatt en allergisk reaksjon - under BAFTA Awards nylig. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Har gjort flere inngrep

Radar Online skal ha vært i kontakt med flere eksperter på plastisk kirurgi, som konstaterer at Hollywood-stjernen har benyttet seg av inngrep.

- Det ser ut som at Daniel kan ha gjort løft på øyelokkene. Øynene hans ser mye mer åpne ut enn tidligere, sier legen Anthony Youn til nettstedet.

Men det er ikke det eneste eksperten mener at «James Bond»-stjernen kan ha fikset på. Youn synes også at det kan se ut som at filmstjernen har tatt «fillers» i både kinnene og i flere av rynkene i ansiktet.

- Han ser veldig annerledes ut, legger Anthony Youn til.

Fansen tok også til Twitter for å diskutere det nye utseende til skuespilleren. Her får filmstjernen gjennomgå.

«Daniel Craig ser ut som om han lider av nøtteallergi», skriver en av følgerne.

«HVA HAR DANIEL CRAIG GJORT MED ANSIKTET SITT, HERREGUD», skriver en annen med store bokstaver.

Daniel Craig har i skrivende stund ikke kommentert spekulasjonene.

Ble tilbudt 800 millioner

Den britiske skuespilleren har gjort stor suksess med James Bond-filmene, og han har spilt den britiske agenten i fire av de storslagne actionfilmene.

Men til fansens store skuffelse, bestemte 49-åringen seg i 2016 for at han ikke ønsket å spille i flere av filmene.

Den gang hevdet filmstjernen ifølge The Sun at han heller «ville kutte seg i håndleddene», fremfor å spille hovedrollen som James Bond igjen.

Ifølge kilder Daily Mail tidligere har snakket med, avslo Daniel et svimlende tilbud på hele 800 millioner kroner for å spille inn to filmer til.

- Daniel er ferdig - enkelt og greit. De kastet en millionsum etter ham, men han ønsker virkelig ikke å gjøre det, fortalte en kilde til nettstedet.

Det var tydelig at filmstjernen ikke hadde noen preferanser om hvem som skulle ta over den prestisjefylte rollen.

- Jeg gir f**n. Jeg ønsker dem alle lykke til, skal han ha fortalt i 2016, ifølge The Sun.

SE TRAILER: Daniel Craig figurererte som James Bond i filmen Spectre i 2015. Her er en smakebit av filmen. Video: Columbia Pictures Vis mer Vis mer

Skadet seg under innspillingen

I de velkjente James Bond filmene er det flere scener med slåssing, og under innspillingen av filmen «Spectre», skadet Daniel seg.

Skaden skal ha funnet sted under en av slåssescenene, og skjedde inni det britiske filmstudioet, Pinewood Studios.

JAMES BOND: Skuespillerstjernen Daniel Craig under innspillingen av James Bond-filmen «Spectre». Foto: NTB Scanpix
JAMES BOND: Skuespillerstjernen Daniel Craig under innspillingen av James Bond-filmen «Spectre». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- «Bond»-sjefene må ha fått panikk. De har så utrolig mye å rekke før deadline, og noe slikt skaper kaos i kalenderne. Alle statistene fikk rett og slett beskjed om å dra hjem, fordi Daniel har skadet et kne, fortalte en kilde til The Sun, ifølge Contactmusic.com.

Kneskaden var heldigvis ikke av den alvorlige sorten, og innspillingen skal ha fortsatt sin gang kort tid etter.

LES OGSÅ: Ville ha Kanye West som James Bond

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer