- Hva han gjorde? Han så på meg

Anja Breien glemmer ikke kvelden Thorvald Stoltenberg tok kontakt med henne for første gang.

BLE KJÆRESTER: I september avslørte Thorvald Stoltenberg til Se og Hør at han har funnet lykken med filmregissør Anja Breien. Foto: Fame Flynet
BLE KJÆRESTER: I september avslørte Thorvald Stoltenberg til Se og Hør at han har funnet lykken med filmregissør Anja Breien. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I septemer avslørte tidligere utenriksminister Thorvald Stoltenberg (84) til Seoghør.no at han har blitt kjæreste med filmregissøren Anja Breien (74).

Fredag er de to gjester i NRK-programmet «Skavlan».

Ifølge Dagbladet Pluss forteller Anja Breiene der blant annet om øyeblikket da hun oppdaget interessen fra Thorvald i et selskap for rundt ett år siden.

- Hva han gjorde? Han så på meg. Og ved en annen anledning, i en større tilstelning, husker jeg han tok meg til side og stilte spørsmålet «er folk snille med deg?» Det syntes jeg var veldig søtt.

Thorvald legger til at han ikke syntes det var noen tid å miste.

- I min alder kan man ikke bruke lang tid på å få til noe. Du må gå rett på.

I 2012 mistet Stoltenberg kona Karin, som han hadde delt sitt liv med i 57 år. Hun døde etter kort tids sykeleie.

Stoltenberg har tidligere sagt til Dagbladet at Breien er en sterk kvinne, noe han er vant med fra før.

- Hun er en meget sterk kvinne. Jeg tror jeg faller for sterke kvinner, for det var Karin også, meget sterk. Og Camilla og Nini (Stoltenbergs døtre, red. anm.), sterke begge to. Jeg tror jeg liker det.

LES OGSÅ: - Ja, vi er sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer