FANSEN FRYKTER: Justin Biebers fans lurer fælt på hva det går av pophelten etter hans merkelige oppførsel i Boston denne uken.  Foto: NTB scanpix / Instagram (boysizzler)
FANSEN FRYKTER: Justin Biebers fans lurer fælt på hva det går av pophelten etter hans merkelige oppførsel i Boston denne uken. Foto: NTB scanpix / Instagram (boysizzler) Vis mer

Hva gjør Justin Bieber i treet?

Fansen frykter for popstjernens helse etter hans siste oppsiktsvekkende påfunn.

SEOGHØR.NO: Mandag vakte «Sorry»-sangeren Justin Bieber (22) oppsikt da han spaserte rundt i Boston barbeint mens han matet fuglene i parken.

Dagen etter delte popstjernen et bilde på Instagram der han meldte at han ikke lenger kommer til å stille opp på bilder sammen med fansen. I tillegg uttrykket han at han «føler seg som et dyr i dyrehagen».

Nå sjokkerer imidlertid kjekkasen nok en gang, etter at en ny videosnutt av Bieber i Boston har havnet i sosiale medier.

Videoen viser nemlig at Bieber har klatret opp i et tre i Boston Public Garden, der han sitter fredfullt og alene mens han strekker armene opp.

Saken fortsetter nedenfor.

I don't want to sleep yet so here is a cute video of justin sitting in a tree

En video publisert av JUSTIN BIEBER FANPAGE ✨ (@boysizzler)

- La ham være i fred

Justin har foreløpig ikke kommentert sin spesielle oppførsel, men ifølge en kilde nettstedet PerezHilton.com har snakket med, føler artisten et stort press om dagen.

- All oppmerksomheten stresser ham. Dette forklarer nok hvorfor han søker tilflukt hos naturen den siste tiden, forteller kilden. 

Hans trofaste «beliebers» frykter imidlertid for popheltens helse. 

- Vær så vennlig å la ham være i fred. Han kommer til å miste vettet om folk tar bilder av ham og plager ham. Det er virkelig det motsatte av det han trenger akkurat nå, skriver en leser som kaller seg «Catherine» under Daily Mails artikkel om saken.

Saken fortsetter under bildet.

En annen tilhenger tror at det er gullstrupens turbulente forhold med sin far i oppveksten som er årsaken bak 22-åringens oppførsel.

- Jeg føler med ham. Han virker helt fjern. Han hadde aldri en god farsfigur og han virker så ensom. Han trenger en lang pause fra medias søkelys, skriver en bekymret «Zeldahopper».

Flere sammenligner Justins treklatring med en form for meditering.

RAMPETE: På starten av 2014 ble Justin Bieber arrestert for å ha kjørt bil i beruset tilstand. På arrestasjonsbildet smilte han bredt.  Foto: SWNS
RAMPETE: På starten av 2014 ble Justin Bieber arrestert for å ha kjørt bil i beruset tilstand. På arrestasjonsbildet smilte han bredt. Foto: SWNS Vis mer

- Trær har faktisk en avslappende effekt, mener «John Germane» i kommentarfeltet.

Barnestjernene det gikk galt med

Bieber, som i år stakk hjem med sin aller første Grammy-statuett, har en fortid med dårlig rykte etter han for noen år tilbake blant annet ble tatt for fylle-og råkjøring. 

Ungpikeidolet er imidlertid langt ifra den første unge stjernen som har hatt en vanskelig periode i løpet av karriere. 

Ingen glemmer vel Britney Spears' (34) utbrudd i 2007 da hun først ble avbildet mens hun barberte av seg alt håret på hodet. Like etter gikk hun løs på en fotografs bil med en paraply

Andre tidligere barnestjerner som også har vakt oppsikt for sin merkelige oppførsel er blant andre «Mean Girls»-stjernen Lindsay Lohan (29), «What I Like about you»-stjernen Amanda Bynes (30) og «Hjemme Alene»-skuespilleren Macaulay Culkin (35). 

LES OGSÅ: Bieber-fansen trodde ikke sine egne øyne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.