Hva gjør Gollum i en flymaskin?

Air New Zealand fikk hjelp fra «The Hobbit»-gjengen da de skulle lage ny sikkerhetsvideo. Se resultatet her!

EN UVENTET REISE: Gollum og flere andre skikkelser fra Peter Jacksons Tolkien-filmer dukker opp i en ny sikkerhetsvideo fra Air New Zealand.
EN UVENTET REISE: Gollum og flere andre skikkelser fra Peter Jacksons Tolkien-filmer dukker opp i en ny sikkerhetsvideo fra Air New Zealand. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Millioner av Tolkien-fans venter i spenning til den første av tre filmer basert på boken «The Hobbit» har premiere 12. desember.

I likhet med de populære «Ringenes Herre»-filmene, spilles alle tre filmene inn på New Zealand og nå har det nasjonale flyselskapet Air New Zealand bestemt seg for å henge seg på suksessen, ved å spille inn en sikkerhetsvideo med skuespillere og figurer fra Tolkiens univers.

Filmen, som allerede er sett av flere millioner på nettstedet YouTube, viser trollmenn, orker, riddere og alver få beskjed om å rette opp stolryggene sine, og å skru av mobiltelefoner før flyet tar av.

Høydepunktet for mange blant Tolkien-fansen er imidlertid når skapningen Gollum kryper langs stolrekkene for å lete etter en nødutgang.

«The Hobbit»-regissør Peter Jackson - som har samarbeidet med Air New Zealand om instruksjonsfilmen -dukker også opp i en birolle hvor han tar på seg den berømte ringen fra «Ringenes Herre»-filmen.

Se videoen nederst i artikkelen og si din mening til høyre!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner ikke hvordan jeg får den i gangVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer