<strong>PÅ SPRANG:</strong> To av medlemmene i Datarock legger på sprang foran DDE i den nye reklamefilmen for Canal Digital og musikktjenesten Wimp. Foto: WiMP/Karina Rønning
PÅ SPRANG: To av medlemmene i Datarock legger på sprang foran DDE i den nye reklamefilmen for Canal Digital og musikktjenesten Wimp. Foto: WiMP/Karina Rønning Vis mer

Hva gjør DDE med disse guttene?

Det var tett mellom stjernene da norsk musikkbransje samlet troppene for å spille inn reklamefilm. Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke ofte man ser artister som DDE, Timbuktu, Lars Vaular, Ole Ivars, Madcon og Stella Mwangi vandre sammen utendørs i Oslo, så mange forbipasserende måtte klype seg i armen da de oppdaget disse og flere andre i en uventet stjernesamling flere steder i hovedstaden 19. og 20. mai.

Den uventete sammenkomsten var imidlertid ikke starten på noen ny norsk supergruppe, men innspillingen av en reklamefilm for TV-leverandøren Canal Digital og musikktjenesten Wimp, som i disse dager lanserer et nytt samarbeid.

I filmen - som du kan se her  - kaster de kjente artistene alt de har i hendene før de samles til spontan jamming på samme sted.

Kristina A. Nordbæk i kommunikasjonsbyrået This is PR sier til Seher.no at det ikke var vanskelig for produsentene å få få artistene til å bli med på den spesielle reklamefilmen.

- Artistene som er med, er basert på våre ønsker og i samarbeide med plateselskapene. Vi ønsker å vise bredden i norsk musikkliv.

Se flere bilder fra innspillingen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ønsker ikke noe eget barn nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer