EN HJELPENDE HÅND: Kanskje det er nettopp dette samarbeidet som skal til for å få Britneys karriere på beina igjen? Foto: AP
EN HJELPENDE HÅND: Kanskje det er nettopp dette samarbeidet som skal til for å få Britneys karriere på beina igjen? Foto: APVis mer

Hva finner de på denne gangen?

Britney og Madonna skal samarbeide igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): Mens Madonna (49) den siste tiden har slitt med utroskapsrykter og skilsmissepåstander, har Britney Spears (26) lenge hatt sine egne personlige skandaler å stri med.

Nå legger superstjernene privatlivets problemer på hylla og prøver seg på et samarbeid nok en gang.

Madonna legger neste måned ut på sin "Sticky & Sweet"-turne og hennes talsmann bekrefter nå at også Britney skal delta på en eller annen måte.

- Britney skal neste uke filme noe for Madonnas show, men jeg vet ikke hva det er. Det er en hemmelighet, Liz Rosenberg, til People.com.

Det har tidligere blitt skrevet i flere medier at Britney allerede har vært i New York og spilt inn noe materiale, men dette skal ikke stemme, ifølge nettstedet.

Forrige gang de to store entertainerne stod på samme scene var under MTV Video Music Awards i 2003 hvor de delte et hett tungekyss på direktesendt tv.

Hva vi kan vente oss av overraskelser denne gangen vil bare tiden vise.

Madonnas turne starter 23. august i Cardiff i Wales.

LES OGSÅ: - Jeg elsker å tungekysse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.