Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff:

- Hva faen skjer nå?

Nicklas Bendtner og ekskjæresten Philine Roepstorff er ikke akkurat bestevenner etter bruddet.

BRUDD: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke på talefot etter bruddet. Foto: Ritzau Scanpix / Liselotte Sabroe / NTB
BRUDD: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke på talefot etter bruddet. Foto: Ritzau Scanpix / Liselotte Sabroe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nicklas Bendtner (33) er et kjent navn for de aller fleste. Dansken har i en årrekke vært et kjent ansikt i media, både for sine prestasjoner på fotballbanen, men også for hans utenomsportslige opptredener.

33-åringen var Rosenborg-spiller fra 2017 til 2019, men annonserte tidligere i år at han hadde bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

Den høyreiste dansken er for øyeblikket aktuell med serien «Bendtner og Philine» på Discovery, som ruller på danske tv-skjermer. Serien gir et unikt innblikk i livene til Bendtner og modellkjæresten (nå ekskjæreste) Philine Roepstorff (28).

Raser mot eksen

Men forholdet var på ingen måte en dans på roser, og tidligere i år ble det offentlig at de to hadde gått vært til sitt.

Da forholder tok slutt, valgte Roepstorff å formidle det igjennom en video som hun la ut på sosiale medier. Det fikk den tidligere englandsproffen til å reagere.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg står opp og ser på telefonen at jeg har uendelig med ubesvarte anrop og meldinger. Så tenkte jeg bare «hva faen skjer nå?». Jeg kunne ikke huske at det hadde skjedd noe som ga grunn til at folk skulle ringe meg ned.

Bendtner reagerte sterkt på at ekskjæresten ikke hadde gitt han et forvarsel om videoen, slik at han kunne være litt forberedt for hva han hadde i vente.

- Jeg synes jo det er dårlig stil at jeg skal våkne opp og måtte svare på en masse ting, som jeg godt kunne ha visst om på forhånd, sa han i den nyeste episoden av programmet.

Han sier videre at han selv måtte gå inn og se, det han omtaler som en «latterlig video», for å kunne vite hvordan han skulle forholde seg til det.

Turbulent

Roepstroff har tidligere, i samme program, uttalt hvorfor forholdet med den tidligere fotballspilleren har vært problematisk.

- En ting er å ville være med hverandre, men en annen ting er å tro på det. Jeg vet ikke hvordan jeg har det, og jeg føler meg faktisk sviktet. Jeg tror vi er langt fra å være i mål, jeg er ikke sikker på dette. Det kan være at han har kommet hjem, men det kan også være at vi vil flytte fra hverandre igjen i morgen.

LES OGSÅ: - Det tar tid å adressere problemet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer