VENDEPUNKTET: Da Aylar møtte foreldrene til kjæresten Ozan Øzerk for to år siden skjønte hun at hun måtte ta seg sammen.  Foto: Stella
VENDEPUNKTET: Da Aylar møtte foreldrene til kjæresten Ozan Øzerk for to år siden skjønte hun at hun måtte ta seg sammen. Foto: StellaVis mer

- Hva er jeg kjent for, egentlig?

For to år siden begynte Aylar å skamme seg...

SEHER.NO: I år skal Aylar Lie (25) gi ut singel i England, spille i filmen "Yohan - Barnevandreren" og vil begynne på legestudier til høsten. Forvandlingen er total fra jenta som tidligere har vært mest kjent for løgnen i Frøken Norge, voksenfilmene, silikonpuppene, nakenbildet på Karl Johan og som skrøt på seg sex med Robbie Williams.

- Jeg tenker "Pokker! Hva er jeg kjent for, egentlig? Bare skandaler?", sier hun til Dagbladet Fredag.

Hun innrømmer nå at vendepunktet kom for to år siden etter at hun ble sammen med Ozan Øzerk, og møtte svigerforeldrene sine for første gang. Hun innså da at de måtte forsvare henne straks deres venner fikk høre at sønnen var sammen med Aylar.

- Faen, jeg jobber som glamourmodell! Hva er det å skryte av? Jeg begynte for første gang i livet å skamme meg. Jeg fikk dårlig samvittighet når jeg provoserte Norge gang etter gang. Så jeg tenkte: "Hvorfor skal jeg utsette dem som er glad i meg for dette?" Jeg måtte ta meg sammen. Men alt rabalderet var et rop om oppmerksomhet. Den Aylar som levde den gang, var lite gjennomtenkt, sier hun til Fredag.

Nå kjører hun bil til butikken fordi hun ikke orker folks stirrende blikk.

- Å være kjent var bare moro de første to åra. Så begynte jeg å trekke meg tilbake. Jeg er folkesky, det skulle man ikke tro? Men jeg lever av å være Aylar, det er det jeg tjener penger på, sier hun.

I intervjuet snakker Aylar også om sitt eget kjærlighetsliv, og sier at:

- Jeg har hatt tre kjærester etter at jeg ble voksen, og det har vært lange forhold, men jeg er som apekatten. Jeg slipper ikke den ene greina før jeg griper den andre.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Godt å ikke bli kastet rundt som en ball