- Hva er galt med deg? Du er patetisk!

Elin Nordegren i full krangel med Tigers elskerinne.

RASENDE: Elin Nordegren (t.V) skal ha jaget Tiger Woods ut av deres felles hus i raseri, etter selv å ha skreket til Rachel Uchitel. Foto: All Over Press
RASENDE: Elin Nordegren (t.V) skal ha jaget Tiger Woods ut av deres felles hus i raseri, etter selv å ha skreket til Rachel Uchitel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det har snart gått tre måneder siden Tiger Woods (34) sitt liv ble snudd på hodet, da det ble kjent for hele verden at han har levd et dobbeltliv og hatt over et dusin elskerinner bak konas rygg.

Sladrebladet National Enquirer mener nå å vite detaljene i hva som skjedde da Elin Nordegren konfronterte en av Tigers elskerinner, Rachel Uchitel.

Elin Nordegren sparte nemlig ikke på kruttet og serverte Uchitel en lekse som hun nok ikke glemmer så lett. Blant ordene som falt var "bitch" og "hore".

- Du blander deg inn i mitt familieliv. Hva er galt med deg? Du er patetisk. Forstår du ikke at det er barn som er involvert? Bryr du deg ikke?, skal Elin ha skreket til Rachel.

Dette var bare noen av de hissige glosene som kom i konfontasjonen i forkant av ulykken som startet skandalen. 

Det står ikke når episoden skjedde, men antakeligvis var det i timene før Tiger krasjet med bilen på sin egen eiendom.

Etter at golfstjernen sendte tekstmeldingen til Uchitel, skal han ha blitt konfrontert av kona som krevde å få vite hvem han sendte melding til. Deretter skal hun ha dratt fra ham mobilen og ringt opp til Uchitel, har TMZ tidligere skrevet.

I den påfølgende kampen om mobilen skal både telefonen og mye av gangen ha blitt sønderknust. 

Tiger og Elin lever nå i to seperate, men nærliggende hus, og Elin nyter livet med sine venner.

- Elin er helt klar på å ikke leve i Tigers skygge slik hun har gjort til nå, sier en kilde til bladet.

Hun har foreløpig droppet skilsmisseplanene, men holder mulighetene åpne, hevder kilden.

Natt til torsdag viste Tiger Woods seg offentlig for første gang siden skandalen var et faktum. Fredag gir han en uttalelse.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Ute av skjul etter tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer