"INTELLEKTUELLE MANGLER": Programlederen Paul Henry mener Susan Boyle ble utsultet på oksygen under fødselen, og at det resulterte i intellektuelle mangler.
"INTELLEKTUELLE MANGLER": Programlederen Paul Henry mener Susan Boyle ble utsultet på oksygen under fødselen, og at det resulterte i intellektuelle mangler. Vis mer

- Hva er galt med å kalle henne tilbakestående?

BBC-vert nekter å unnskylde seg...

SEHER.NO:  En massiv debatt har brutt ut i New Zeland etter at tidligere BBC-vert Paul Henry kalte Susan Boyle (48) "tilbakestående".

Det var under et TV-show denne uken Henry leende beskrev den internasjonale sangstjernen Susan Boyle, som "utsultet på oksygen under fødselen", og at det resulterte i intellektuelle mangler.

- Her er en interessant avsløring: Hun er faktisk tilbakestående. Og hvis du ser nærmere, vil du se det også, sier Henry på frokostshowet.

Hans medprogramleder, Pippa Wetzell, gikk raskt til motangrep.

- Det var ikke morsomt. Det var grusomt sagt. Hun har hatt slikt et tragisk liv den kvinnen.

Siden da har Henry prøvd å forsvare sine uttalelser, og ifølge ham selv ble kommentarene sagt på en lett og humørfylt måte.

Han hevder også at han ikke har gjort noe galt, og at det burde være greit å bruke ord som "tilbakestående" i forbindelse med mennesker med lav intelligens.

Tidligere denne måneden fikk også Sharon Osbourne (57) hard medfart, da hun langet ut mot sangstjernen under et Radioshow.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er den mest sexy av dem