TYNN I TOPPEN: Slik er vi vant til å se Jude Law, med sin klassiske tynne pannelugg. Her er han på et bilde fra april i år. Foto: All Over Press
TYNN I TOPPEN: Slik er vi vant til å se Jude Law, med sin klassiske tynne pannelugg. Her er han på et bilde fra april i år. Foto: All Over PressVis mer

Hva er feil på dette bildet?

Filmstjernens nye reklame får spekulasjonene til å rase.

SEHER.NO:  Hollywoodstjernen Jude Law (37) gjorde i fjor stor suksess som Sherlock Holmes' høyre hånd Dr. Watson på film, men nå er briten selv gjenstand for et lite mysterium.

Mange fans stusset da skuespilleren nylig dukket opp i en reklamekampanje for parfymemerket Dior Homme, med mye fyldigere hår enn han vanligvis har på hodet.

Nå raser spekulasjonene om at Jude Law - som er i ferd med å bli samboer for andre gang med eks-forloveden Sienna Miller (28)  - har fått datahjelp til å manipulere seg på en kraftigere hårmanke.

Det er ikke første gangen Law beskyldes for å ha blitt fikset på i reklamebilder.

Også i 2008 raste spekulasjonene om hårjuks i skuespillerens reklamekampanjer for blant annet Dior, men da benektet han alt.

- Jeg kan fortelle at en digital forbedring ikke har funnet sted. Det er bare tull, sa en talsmann for skuespilleren til avisen Daily Mail.

Jude Law er også i celebert selskap når det gjelder å bli beskyldt for fotojuks. Madonna, skuespilleren Demi Moore og vår hjemlige artist Elisabeth Andreassen er bare noen av kjendisene som de siste månedene har måttet forsvare seg mot rykter om bildemanipulering.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå kan de kalle seg mann og kone