<strong>GLAD:</strong> Paris smilte og var glad på eventen i LA i går, men ble senere sett prøve å dekke til kulen med hendene under TV-intervju.  Foto: Visual Press Agency
GLAD: Paris smilte og var glad på eventen i LA i går, men ble senere sett prøve å dekke til kulen med hendene under TV-intervju. Foto: Visual Press Agency Vis mer

Hva er det med magen til Paris?

Kulen på Paris Hiltons mage setter fart på ryktene igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Paris Hilton (30) har i mange år vært kjent for sin smale figur, og spesielt for den syltynne magen. Det kom derfor som en stor overraskelse da hun i går ble observert med en langt mer formfull figur enn tidligere.

Den amerikanske paparazziyndlingen viste frem sine slanke ben og armer, men den stramme, sjokkrosa kjolen avslørte en uvanlig kul på magen.

På sitt eget TV-show «The World According To Paris», sjekket Paris for kort tid siden om hun var gravid. Dette på grunn av vektoppgang og at hun følte seg slapp og sliten, men testen viste seg å være negativ. Nå har hun muligens behov for en ny test.

- Da jeg var liten så jeg alltid for meg at jeg kom til å ha mann og barn innen jeg var 30, sier Paris til Life & Style.

Hun forteller også åpenhjertig om hvordan hun har satt seg et mål om å være gift og gravid innen 2 og et halvt år.

Nå spekuleres det altså i om Hotellarvingens drøm om barn går i oppfyllelse allerede nå.

Paris dater for tiden Todd Phillips (40), regissøren bak «Hangover»-filmene, og det ferske paret ble denne uken observert ute på middag i Los Angeles. Her bestilte Paris, ifølge Daily Mail, en stor porsjon lasagne, og virket svært lite opptatt av de beryktede karbohydratene.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gal fan arrestert utenfor Paris' leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer