OPP OG NED: Disse bildene er alle tatt fra 11. mai til 28. mai i år. Og de viser hvordan ryktene om Britneys graviditet går over i skryt av hennes vakre kropp nesten annenhver dag.  Foto: All over press/Seher.no
OPP OG NED: Disse bildene er alle tatt fra 11. mai til 28. mai i år. Og de viser hvordan ryktene om Britneys graviditet går over i skryt av hennes vakre kropp nesten annenhver dag. Foto: All over press/Seher.noVis mer

Hva er det med denne magen?

Britneys kjolevalg setter ny fart på ryktene.

SEHER.NO: Babyryktene rundt popstjernen Britney Spears (26) vil ingen ende ta.

Bildene øverst i denne saken er alle tatt fra 11. mai til 28. mai i år. Og de viser hvordan ryktene om Britneys graviditet går over i skryt av hennes vakre kropp nesten annenhver dag.

Det samme skjedde da hun vist seg i bikini på stranda ved Mel Gibsons ranch i Costa Rica.

Den ene dagen gikk graviditetsryktene, den neste fikk hun voldsomt mye skryt for hvor veltrent hun er blitt etter sammenbruddet tidligere i vår.

Så skal det ikke mer til enn en litt ukledelig kjole på en oppblåst dag, før ryktene svirrer igjen.

Det britiske nettstedet dailymail.co.uk går hardt ut mot Britney, etter at hun sist viste seg i en lilla kjole.

- Det var litt av en kul for noen som ikke er gravid, Britney, skriver de og legger ikke fingrene i mellom når de beskriver hennes valg av kjole.

- Den skandaleombruste stjernen så mer oppblåst ut enn noen gang da hun kom til et møte i Los Angeles. [...] Det var ikke flatterende at hun brukte en skinnende lilla kjole som avslørte de voksende formene hennes, skriver nettstedet.

Kilder nær Britney forklarer at vektsvigningene er en bivirkning av medisinene hun tar.

- Britney blir oppblåst på grunn av de forskjellige medisinene hun tar. Medisinene får henne til å gå opp og ned i vekt, sier en kilde til nettstedet.

Hva tror du? Gi din stemme i avstemmingen til høyre på siden.

LES OGSÅ: - Hvor ble babymagen av?