Hva er det med denne kjolen?

Stadig flere kjendisdamer dukker opp i dyrisk grønn flanell på rød løper.

OPPMERKSOMHET: Den britiske TV-personligheten Tamara Ecclestone viste frem sine edle fordeler i den flaskegrønne kreasjonen fra Gucci, da hun var på «Skyfall»-premiere i London i forrige uke. Foto: Stella Pictures
OPPMERKSOMHET: Den britiske TV-personligheten Tamara Ecclestone viste frem sine edle fordeler i den flaskegrønne kreasjonen fra Gucci, da hun var på «Skyfall»-premiere i London i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Helt siden det italienske motehuset Gucci viste frem en dyrisk flaskegrønn flanellkjole på catwalken under moteuka i Milano i februar i år, har kjendisdamer gått mann av huse for å skaffe seg den lekre kreasjonen.

Det tok ikke lang tid før den russiske supermodellen Natasha Poly (27) viste frem sine lange ben og dyp utringning på rød løper under Cannes-festivalen i mai - i nettopp den grønne kjolen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I begynnelsen av september var den svenske skuespilleren Alicia Vikander (24) på «Anna Karenina»-premiere i London - hvor hun forøvrig har en rolle - og viste seg fram på rød løper i en tekkelig versjon av Gucci-kjolen. Hun har tidligere blitt linket til den hotte svensken Alexander Skarsgård (35).

Noen uker senere dukket reality-babe og Kanye Wests (35) kjæreste Kim Kardashian (32) opp i en knelang variant, som viste frem hennes vakre former, da hun gjestet et kjendisevent i Santa Monica i California.

Men mest oppmerksomhet har nok den britiske sosietets-jenta og TV-personligheten Tamara Ecclestone (28) fått.

Hun ankom nemlig premieren på den 23. James Bond-filmen «Skyfall» den grønne Gucci-kjolen, med en dyp utringning som overlot lite til fantasien...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se Jon Hamms sminketabbe på rød løper! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer