Hva er det lissom med disse folka?

Spar barnetrygden nå. Når poden sender inn søknad til «Bartenderskolen» kan det være for seint!

UTDANNING I PRAKSIS?: Denne gjengen drar til Kos for å bli bartendere. Endel av dem kan ende opp som riksklovner isteden, og alle har et ordforråd som starter med «lissom» og slutter med «ass». Foto: Viasat4
UTDANNING I PRAKSIS?: Denne gjengen drar til Kos for å bli bartendere. Endel av dem kan ende opp som riksklovner isteden, og alle har et ordforråd som starter med «lissom» og slutter med «ass». Foto: Viasat4 Vis mer
BARTENDERSKOLEN er et sted på Kos der til sammen 18 nordmenn og svensker drar for å bli bartendere lissom. Det blir lissom en blanding av «Paradise Hotel» og «Charterfeber» lissom, og det er seriøst nok et program du seriøst ikke bør sette opp på CV-en ass.

HER FÅR DU SE dritmye fete typer lissom, som har det driiiiiit fett lissom, og det er bare sjuuuukt mye partykjeier der lissom.

DET HELE er lissom så trashy og syyyykt pinlig, at man ikke vet om man skal skru av eller se videre ass.

PÅ SELVE BARTENDERSKOLEN er det lissom sjukt strengt og helt nazi lissom, og man får høre hvor hardt det er å bli bartender lissom, og hvor mange som ikke klarer det lissom.

HER FÅR DU LITT
i overkant mye tiss og fis lissom, og så sier han ene: «Jeg er ikke den som sier nei», også han andre lissom bare: «dette blir det damer av ass», også sier en annen lissom: «nå minker sjansen for at jeg blir utro mot dama».

«BARTENDERSKOLEN» ER LISSOM
så utrolig idiotisk at det blir severdig lissom. Og det mest fascinerende er at disse folkene ikke er på lissom, men faktisk er høyst virkelige norske ungdommer.

DET ER SERIØST
nok en grunn for foreldre til å spare barnetrygden til den dagen ungen din sender inn en søknad for å bli reality-deltaker og du trenger å ha bestikkelsespenger i bakhånd lissom…

Se «Bartenderskolen» på VIASAT4 mandager 21.35, TV 3 tirsdager 22.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 

LES OGSÅ: Kjærlighetslandpostbudet
LES OGSÅ: De slår i hvert fall Ylvis-brødrene
LES OGSÅ: Trøkkende, platt og kunstig
LES OGSÅ: Charter-nedtur
LES OGSÅ: Hvor ble det av masken, Jan Thomas?
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.
LES OGSÅ: Sinnasnekker'n som er like farlig som byggmester Bob.
LES OGSÅ: Største endring siden GPS'en