Kim Kardashian:

- Hva er det jeg ser på?

Realitystjernens seneste antrekk får mye oppmerksomhet.

VILLE ANTREKK: Kim Kardashian har gjennom årene hatt på seg en rekke minneverdige antrekk. Dette tar imidlertid kanskje kaka. Foto: TheHapaBlonde / SplashNews / NTB
VILLE ANTREKK: Kim Kardashian har gjennom årene hatt på seg en rekke minneverdige antrekk. Dette tar imidlertid kanskje kaka. Foto: TheHapaBlonde / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerne Kim Kardashian (40) har gjennom årene overrasket stort med antrekkene sine. Hun er nemlig ofte en av de som ligger litt foran alle andre hva gjelder klesstil, og det meste av det hun bærer på kroppen blir derfor en del av motebildet bare kort tid etter.

Det er imidlertid usikkert om hennes seneste antrekk blir å se på Karl Johan med det første.

Seks måneder har gått siden sjokkskilsmissen med rapper Kanye West (43), men eksene har tilsynelatende beholdt et godt vennskap. Derfor har hun også vært svært støttende når han denne sommeren slapp sitt nye album «Donda».

Nå spekulerer fansen på om hun derimot har vært litt vel støttende.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

«Hva i helvete er dette?»

40-åringen overrasket nemlig fansen stort da hun lørdag ankom New York i anledning Met-gallaen, som finner sted senere denne uken, ifølge People.

På kroppen var hun kledd i svart, bokstavelig talt fra topp til tå. Antrekket er signert Balenciaga, som har vist seg å være en stor favoritt blant både Kardashian og West.

Kort tid seinere delte hun bilder av samme antrekk på Instagram, og reaksjonene har mildt sagt ikke latt vente på seg.

«Kim har vært rundt Kanye litt for lenge», skriver en, og refererer til hans mange elleville sceneantrekk denne sommeren.

«Kim, kjære, dette er ikke 'American Horror Story'», skriver en annen.

«Hva i helvete er dette?», skriver en tredje, mens en fjerde skriver:

«Hva faen er det jeg ser på?»

Innlegget har i skrivende stund 2,6 millioner likerklikk, samt over 52 000 kommentarer. Det skal også for øvrig nevnes at hun også mottar mye ros i kommentarfeltet.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Overrasket

De nye antrekksbildene kommer bare en måned etter at 40-åringen dukket opp i et liknende antrekk. Den gang var det for å støtte eksmannens musikkslipp.

I et innlegg på Instagram delte nemlig «Keeping up with the Kardashians»-stjerna en rekke bilder av seg selv. På kroppen hadde hun en trang, svart drakt - som også dekket hodet.

Hun hadde imidlertid tre små hull i ansiktet, to til øynene og ett til munnen. I bakhodet stakk også hestehalen hennes ut fra masken.

Også det antrekket var signert Balenciaga, og til innlegget la hun bare emneknaggene #Donda og #Balenciaga. Bildene har fått over 6,2 millioner likerklikk.

Rapperens nye album er dedisert til mora Donda West, som døde som følge av komplikasjoner etter en kosmetisk operasjon i 2007.

LES OGSÅ: Disse reglene må de følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer