VISKETISKE: Her visker Kristian Akervold et eller annet til frieren Anita Orvedal. Fortsatt er det uklart hva som faktisk ble sagt. Foto: TV 2
VISKETISKE: Her visker Kristian Akervold et eller annet til frieren Anita Orvedal. Fortsatt er det uklart hva som faktisk ble sagt. Foto: TV 2Vis mer

Hva er det Jakten-bonden hvisker her?

- Det var mye mer dramatikk enn det som kom fram på TV, forteller TV-frieren.

SEHER.NO: Det begynner å dra seg til i høstens "Jakten på kjærligheten", og mandag så man et snev av dramatikk da TV-bonden Kristian Akervold forsøker å overtale frieren Anita Orvedal om å bli værende på gården.

Under samtalen de to hadde sammen, ser man plutselig at Kristian bøyer seg over henne, og visker et eller annet i øret hennes. Fortsatt er det uvisst hva Flå-bonden faktisk sa - og om hun velger å bli værende. Mer positiv, det ble hun i hvert fall.

- Kan du fortelle hva du sa, Kristian?

- Nei. Men for å være ærlig, husker jeg rett og slett ikke heller. Det var en lang prat. Men jeg tror ikke det var et så hemmelig budskap som folk kanskje tror, forteller han til Seher.no.

Både Akervold og Orvedal var utstyrt med mikrofon - eller "mygg" som det heter  på fagspråket - under seansen. Likevel ble viskingen altså ikke fanget opp. Men Kristian forsikrer at han ikke brukte et skjult knep for å oppnå akkurat det.

- For meg er det umulig å vite hva "myggen" fanger opp. Og hvis det var noe viktig jeg skulle si, som jeg ikke ville at skulle bli fanget opp, da ville jeg gått rundt og vært paranoid hele høsten, smiler han.

Det som i hvert fall er sikkert, er at de to andre frierne på gården, Heidi Berg og Jeanett H. Richardsen ikke var spesielt glade for at Anita fikk så mye oppmerksomhet fra mannen de jaktet på alle tre. 

For Heidi kom praten de hadde ikke som en overraskelse da hun så det på TV mandag kveld.

- Ja, jeg visste jo hva det gikk i. Anita snakket mye om det etterpå, så vi visste hva samtalen gikk ut på. Det var mye mer dramatikk enn hva som kom fram på TV, dette holdt på i mange dager, sier hun til Seher.no.

Berg visste derimot ikke at Kristian også visket noe til Anita under samtalen de hadde. Akkurat det kom likevel ikke som noe sjokk for henne.

- Hva tror du han sa?

- Jeg har ikke peiling, men jeg har mine mistanker...  

Ifølge TV-bonden selv, var det ikke på det "følelsesmessige" plan at Anita Orvedal i utgangspunktet ville reise hjem.

- Det som ikke kom fram på TV var at Anita ville reise hjem, ja. Men samtidig ba hun meg ta avgjørelsen. Og da ble det tøffere for meg, noe som gjorde at det var verdt å jobbe litt for å få henne til å bli. Det var først og fremst TV-biten og konkurransen med de andre jentene som var problemet. Det var en vanskelig situasjon for meg, erkjenner Flå-bonden, Kristian Akervold.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten