FORLOVET?: Kylie Minogue og Andres Velencoso er lykkelige forelsket. Men har de tatt neste skritt? Foto: All Over Press
FORLOVET?: Kylie Minogue og Andres Velencoso er lykkelige forelsket. Men har de tatt neste skritt? Foto: All Over PressVis mer

Hva er det hun skjuler her?

Den internasjonale kjendispressen har en teori...

SEHER.NO: Den australske popstjernen Kylie Minogue (41) er kjent for å være en av de blideste stjernene i kjendisbransjen. Torsdag var intet unntak da hun ble fotografert utenfor sitt hjem i London.

Men det var også en noe "hemmelighetsfull" Kylie som smilte til fans og fotografer da hun kom ut av huset. OK! Magazine hevder superstjernen gjemte en forlovelsesfinger i jakkelomma, noe som har satt spekulasjonene i sving rundt et mulig nært forestående bryllup.

Kanskje puttet hun hånden i lomma simpelthen fordi det var kaldt. Det er mulig, men det stopper ikke forlovelsesryktene.

Kylie Minogue er sammen med den ti år yngre modellkjæresten Andres Velencoso (31). Men selv om paret lever lykkelige sammen, har ikke alt vært rosenrødt for de to. I juli i fjor skrev Seher.no at Kylie og Andres begynte å krangle høylytt på gata da popstjernen "mistet" kjæresten i alt oppstyret utenfor klubben "B Bar", og ble rasende da hun endelig fant tilbake til ham.

Det hele resulterte i at Kylie slo kjæresten midt i ansiktet foran flere sjokkerte øyenvitner. 

For øyeblikket gjør Kylie Minogue den siste finpussen på sitt neste album, som kommer i april. Kanskje planlegger hun også et bryllup...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Foretrekker å kysse jenter