GIR FAEN: Av og til tar Mira fri fra klespress og stiler. - Jeg kan være skikkelig plain Jane på hverdager, sier hun til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIR FAEN: Av og til tar Mira fri fra klespress og stiler. - Jeg kan være skikkelig plain Jane på hverdager, sier hun til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Hva er det hun har på seg?

Noen ganger gir Mira rett og slett faen...

Se Seher.nos videointervju med Mira nederst i saken!

SEHER.NO: - Noen ganger gir jeg rett og slett faen, sier Mira Craig til Seher.no og ler.

Artisten Mira er kjent for å stille i egenartede antrekk, og går slett ikke av veien for å hekle eller lage klærne sine selv. Det er sjelden tilfeldig hva hun har på seg, og ute på reiser kjøper hun gjerne klær og antrekk som hun gjemmer til senere anledninger.

Men det er slett ikke alltid selv Mira tenker på klær.

- Jeg må jo ha litt fri noen ganger jeg også. Jeg kan være skikkelig "plain Jane" på hverdager. Hvis jeg ikke skal filmes eller ta bilder eller gå i et viktig møte kan jeg rett og slett gi faen, sier Mira og forteller om den gangen hun subbet ned til nærbutikken i sandaler, joggebukse og med uflidd hår, sier Mira til Seher.no.

Men hun kan ikke gjøre slikt uten å få oppmerksomhet.

- Det hender det er noen som snur seg etter meg da og sier: Shit, er det Mira? Hva er det hun har på seg? Er hun så kort?

Hør mer om Miras klestips i videoen under:

[obj:media:7577]