HVITT PULVER: Kan dette være kokain, eller rett og slett noe helt annet? Foto: wenn.com
HVITT PULVER: Kan dette være kokain, eller rett og slett noe helt annet? Foto: wenn.comVis mer

Hva er det hun har på buksa?

- Det var flere store hvite pulverflekker...

Flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss er ikke fremmed for å sjokkere. Utagerende festing, samt sitt komfortable forhold til nakenhet er vanlig kost for 36-åringen.

Natt til torsdag foreviget fotografene en fjern og ustø modell, som kom ravende ut av en privat klubb i Notting Hill, London.

Hun trengte hjelp av en venninne for å komme seg frem til bilen, og på buksen sin hadde hun en stor hvit flekk.

"Det var flere store hvite pulverflekker som var synlige på buksene hennes, som ikke var der da hun ankom festen", skriver nyhets- og bildebyrået Wenn.

Nå spekuleres det heftig i om supermodellen har brukt narkotiske stoffer, eller om det rett og slett er noe annet som har blitt sølt over buksene til Kate.

Moss snakket nylig ut om sin egen kropp, og hevdet at hun elsket å være tynn. I ettertid fikk uttalelsene hennes motstand, og flere mente hun saboterte kampen mot anoreksi.

- Ingenting smaker så godt som det å være tynn, fortalte den radmagre supermodellen at mottoet hennes er, ifølge The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Supermodellene kaster klærne

TRENGTE HJELP: Kate Moss fikk hjelp av en venninne. Foto: wenn.com
HEFTIG FESTING: Hard kveld for supermodellen. Foto: wenn.com
FØR: Slik så Kate Moss ut da hun ankom klubben. Da uten flekker på buksen. Foto: wenn.com