PÅ FISKETUR: Det er ikke bare gutter de toppløse "Fiskepikene" til det danske bladet Fisk og Fri får på kroken. Foto: Fisk & Fri – Olivier Portrat
PÅ FISKETUR: Det er ikke bare gutter de toppløse "Fiskepikene" til det danske bladet Fisk og Fri får på kroken. Foto: Fisk & Fri – Olivier PortratVis mer

Hva er det hun driver med?

Danske fiskemagasiner er ikke helt som andre fiskemagasiner...

SEHER.NO: Danskene er kjent for å være mer frilynte enn oss nordmenn - og nå har de funnet på et nytt tiltak for fiskere som er lei av å stå alene i elva og drømme om både damer og fangst.

På sin nye hjemmeside har bladet Frisk og Fri startet den faste spalten "Ukens fiskepike" - hvor en lettkledd skjønnhet blir avbildet i fiskeutstyr eller sammen med en av sjøens lekkerbiskner.

- Det her er mest ment som en spøk. Vi er et seriøst fiskeblad, så vi gjør det her med glimt i øyet, sier ansvarlig sjefredaktør Jens Bursell til Seher.no.

Bildene av "fiskepikene" er kun tilgjengelig på bladets hjemmeside fiskogfri.dk (ekstern lenke), fordi redaksjonen ikke vil dytte uønsket nakenhet på leserne.

- Vi ikke servere folk noe de ikke har bedt om. Derfor må man ta et aktivt valg på hjemmesiden om at du vil titte på dem.

Og danske fiskeentusiaster har trykket toppløspikene til sitt bryst.

- Det er en kjempesuksess, en av de mest besøkte sidene på vår site, sier Bursell til Seher.no.

Men om jentenes fiskefotografier også har forbedret lesernes fiskelykke, er mer usikkert.

- Hmm. Det skader vel ikke å ha noe pent å se på, så lenge det ikke distraherer en for mye.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 97036767!

LES OGSÅ: Verdens heldigste kvinne?