- Hva er det folk tenker på?

Idol-dommerne reagerte med vantro etter at Astrid Smeplass overraskende røk ut av konkurransen.

RØRENDE AVSKJED: Det ble en overraskende avskjed for forhåndsfavoritten Astrid Smeplass fra fredagens «Idol» Foto: FAME FLYNET
RØRENDE AVSKJED: Det ble en overraskende avskjed for forhåndsfavoritten Astrid Smeplass fra fredagens «Idol» Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Astrid Smeplass fra Rennebu har lenge vært tippet som en av de største favorittene til å vinne TV 2s talentkonkurranse «Idol», men fredag røk hun overraskende ut av konkurransen.

Da den siste plassen stod mellom Smeplass og Astrid Sugaren (17), trodde de fleste dommerene og nok mange av TV-seerne at det ville bli sistnevnte - som flere ganger har vært blant deltagerne med færrest stemmer - som ville ryke.

Da Astrid Smeplass navn ble lest opp, gikk det et gisp gjennom publikum, mens dommerne ristet på hodet.

- Akkurat nå er jeg forbanna. Jeg er rett og slett satt ut. Vi ser et klassisk eksempel på at folk tror at favorittene har nok stemmer, sier Gunnar Greve til Seoghør.no. 

- Dette er et ran av den norske befolkning, skyter han inn. 

Smeplass fikk mye skryt av dommerne etter å ha fremført sin egenkomponerte låt «Shattered».

I løpet av sendingen gikk den også inn på en annenplass på den norske iTunes-lista, kun bak Idol-kollega Eirik Søftelands «Gonna go My Way».

- Det har ikke gått opp for meg. Det er ufattelig trist. Jeg er forbanna, for jeg har aldri hatt det så moro som med idol. Jeg har kanskje levd på en rosa sky, og nå falt jeg ned, sier Astrid Smeplass til Seoghør.no.  

Etter sending ristet dommerne på hodet.

- Hva er det folk tenker på? Her er er det nok mange som ikke har stemt på sin favoritt, kom det umiddelbart oppgitt fra Gunnar Greve, Tone Damli, Esben Selvig og Kurt Nilsen.

Før fredagens sending var Smeplass den største favoritten hos tippeselskapet Unibet med 2,75 i odds.

Nå er den største favoritten hos selskapet Siri Vølstad Jensen fra Ålgård.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer