MISTENKELIG SIGARETT: Bildene av Miley Cyrus som røyker en mistenkelig sigarett på en balkong i Florida, har ført til narkotikaspekulasjoner i amerikanske presse. Foto: FameFlynet
MISTENKELIG SIGARETT: Bildene av Miley Cyrus som røyker en mistenkelig sigarett på en balkong i Florida, har ført til narkotikaspekulasjoner i amerikanske presse. Foto: FameFlynetVis mer

Hva er det du røyker, Miley?

Narkoryktene svirrer etter den tidligere barnestjernens partyferie i Florida.

SEOGHØR.NO: To og et halvt år etter at hun ble avbildet med en bong på 18-års dagen, svirrer narkoryktene igjen rundt artisten og skuespilleren Miley Cyrus.

Den tidligere «Hannah Montana»-stjernen er for tiden i Miami, hvor hun ferierer med venner, men uten forloveden Liam Hemsworth.

Mistenkelig sigarett
Lørdag ble Miley avbildet utendørs på en terrasse, mens hun røyket en hjemmerullet sigarett, som mange medier mistenker innheholdt narkotiske stoffer.

- Sigaretten så svært mistenkelig ut. Da hun oppdaget fotografene, dro Miley seg på en lue og solbriller, skriver nettavisen Huffington Post.

Miley har foreløpig ikke kommentert hva sigaretten bestod av.

Snek seg inn
Men de spesielle bildene kommer kort tid etter at Miley lanserte sangen «Ashtrays and Heartbreaks» sammen med artisten Snoop Lion (bedre kjent som Snoop Dogg), som er kjent for sitt svært liberale forhold til narkotika.

I løpet av oppholdet i Florida ble Miley også avbildet idet hun kom ut fra en nattklubb med 21-års grense, selv om hun kun er 20 år gammel.

I 2011 sjokkerte Miley også sine mange unge fans, da hun skal ha beskrevet seg selv som et «dophue» fra scenen.

- Det er umulig å si om Mileys sigarett inneholder «wacky tobaccy», men det ser i hvert fall sånn ut på måten hun holder den på, men burde vi egentlig bli overrasket over dette?, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.


Kom uten ring
Mer overraskende hevder Hilton det er at Miley - som skal være i Miami for å feire 40-års dagen til artisten Pharrell - ikke hadde på seg forlovelsesringen fra Hemsworth.

De to stjernene var i mars gjenstand for bruddrykter, men hevdet de hadde funnet tilbake til hverandre, etter at Hemsworth kom tilbake fra et flere uker langt opphold i sitt hjemland Australia.

LES OGSÅ: - Han ba henne om å vokse opp