FORAKT FOR RETTEN: Lindsay Lohan gråt i retten til ingen nytte. Heldigvis for henne så ikke dommeren også hennes forakt for retten med påskriften på neglene.  Foto: All Over Press
FORAKT FOR RETTEN: Lindsay Lohan gråt i retten til ingen nytte. Heldigvis for henne så ikke dommeren også hennes forakt for retten med påskriften på neglene. Foto: All Over Press Vis mer

Hva er det du har på neglene, Lindsay?

Lindsay Lohan viste akkurat hva hun synes om dommeren...

SEHER.NO: Lindsay Lohan hikstet og gråt, og spilte sin livs rolle i rettssalen tirsdag kveld i et forsøk på å unngå å havne bak lås og slå.

Men det spørs om ikke dommeren hadde gitt henne enda lengre fengselsstraff om hun hadde sett det dårlig skjulte budskapet på 24-åringens negler.

På noen fargerike langefingre hadde hun nemlig skrevet «Fuck you».

Skuespilleren argumenterte i retten for at hun ikke bevisst hadde vært borte fra sine ukentlige alkohol-undervinsingsklasser, som hun var pålagt å ha i en tidligere dom.

Men dommeren Marsha Revel lot seg ikke påvirke av tårene fra den 24 år gamle skuespilleren og dømte henne til 90 dager i fengsel i tillegg til tre nye måneder i rehab.

- Jeg kunne ikke ha vært mer klar i min tale. Det er ingen unnskyldninger som er gode nok, sa Revel.

20. juli skal Lohan inn til soning, antakeligvis i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California. Etter at hun er ferdig med rehab, vil hun få forbud mot å drikke alkohol til august 2011.

- Jeg gjorde alt jeg ble fortalt jeg skulle gjøre, jeg trodde jeg føyde meg. Jeg tar ikke dette som en spøk, dette er mitt liv og min karriere. Jeg vil ikke at du skal tro at jeg ikke respekterer deg og dine betingelser, sa en gråtkvalt Lindsay Lohan til dommeren, mens hun altså satt med påskriften «Fuck you» på neglene...


Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: - Hun var forbannet, rusa og klar for å slåss