GULLTENNER: Madonna tok frem gulltennene for å feire sønnens bursdag denne uken.  Foto: FameFlynet
GULLTENNER: Madonna tok frem gulltennene for å feire sønnens bursdag denne uken. Foto: FameFlynetVis mer

Hva er det du har gjort, Madonna?

- Ikke hat meg, sier Madonna om sitt nye utseende.

SEOGHØR.NO: Madonna (54) er kjent for å skape trender og har inspirert millioner av ungjenter verden over med sin stil - som skifter med hvert album. 

Da Madonna stilte med hullete hansker, tøybiter i håret og kors i ørene - fulgte fansen etter. Da 54-åringen sang «Don't tell me» og viftet med cowboyhatten inspirerte hun motedesignere med western-stil og da hun ga ut «Confessions on a dancefloor» skulle folk kle seg i discostil. 

Nå har popdronningen kastet seg over en ny trend. Da hun feiret sønnen Roccos bursdag på en paintballbane i Frankrike glimtet det i gull da mamma smilte. Madonna har fått laget grillz - gulltenner som man setter oppå sine egne tenner. 

Madonna har den siste tiden også fått mye kritikk for sitt oppblåste ansikt. Kanskje bruker hun gulltennene for å rette oppmerksomheten mot en annen kroppsdel? 

Hun er tydelig stolt av tennene og har publisert flere bilder av dem på Instagram. På et bilde står popstjernen og pusser grillzen.

- Ikke hat meg, hat grillzen, står det under et bilde.  

Grillz ble først gjort populært av artister i hip hop-miljøet som Nelly og Paul Wall. Og nå har damene kastet seg over det spesielle smykket. Nylig viste Rihanna frem sine grillz - formet som et maskingevær. Ungepikeidolet Miley Cyrus har selvsagt fått spesiallaget en grillz og Ciara pimpet gliset i musikkvideoen «I'm Out». 

LES OGSÅ: Her er verdens mektigste kjendiser