GJESTFRI: Miranda Kerr viste seg fra sin beste side under fotoshooten på Bondi Beach. Og midt i fotoshooten dukket det opp en mann i vannet.
GJESTFRI: Miranda Kerr viste seg fra sin beste side under fotoshooten på Bondi Beach. Og midt i fotoshooten dukket det opp en mann i vannet. Vis mer

Hva er det du glor på?

Midt under fotoseansen dukket det opp en mann i vannet...

SEHER.NO: Mandag morgen var supermodellen Miranda Kerr (26) på plass på velkjente Bondi Beach i Sydney, i anledning en ny fotoshoot.

Og "Victorias Secret"-modellen viste seg som vanlig fra sin beste side. Med godt humør og sitt utrolig vakre utseende, gjorde hun jobben på beste vis.

Plutselig under bildeserien dukker det opp en mann opp i vannet bak Kerr, og den sprudlende jenta tar vel imot den ukjente gjesten. Hvem han er eller hvor han kom svømmende fra er ikke kjent.

Kerr tjente i fjor hele 19 millioner kroner, noe som gjorde henne til verdens åttende best betalte modell. Under fotograferingen i Sydney viste hun at hun var god for millionene.

26-åringen, som er sammen med skuespillerstjernen Orlando Bloom (32), har hele tiden nektet for at det populære paret er forlovet.

Senest i mai gikk ryktene for fullt, da Miranda ble observert med en ny ring på fingeren, noe People.com hevdet var en forlovelsesring.

- Dette stemmer overhodet ikke, og er fullstendig villedende. Miranda har også selv gjort det helt klart at hun ikke er forlovet. Mer enn dette er det ikke å si om den saken, sa modellens talsperson tidligere ifølge kjendisnettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er Orlando og Miranda forlovet?

GODT BETALT: 26-åringen var verdens 8. best betalte modell i fjor. Foto: Stella Pictures
MANGE ANTREKK: Miranda viste seg i flere forskjellige antrekk under fotograferingen. Foto: STELLA PICTURES
OJSANN: Ikke alltid like lett å balansere seg opp og ned i høye sko. Foto: STELLA PICTURES
FIKSING: Litt retting på BH'en må til for supermodellen. Foto: STELLA PICTURES