IKKE REDD FOR Å VISE SEG FREM: Colin Farrell stod splitter naken på en balkong i Mexico, med en hatt på hodet og en kikkert i hånden. Foto: Stella Pictures
IKKE REDD FOR Å VISE SEG FREM: Colin Farrell stod splitter naken på en balkong i Mexico, med en hatt på hodet og en kikkert i hånden. Foto: Stella PicturesVis mer

Hva er det du gjør?!

Mens fotografene lå i buskene, lot superstjernen buksene falle...

SEHER.NO: Colin Farrell (33) og hans kjæreste Alicja Bachleda-Curus (26) dro nylig på turteldue-tur til Mexico. Og Hollywood-kjekkasen er tydeligvis ikke redd for å vise seg frem!

Colin stod nemlig splitter naken på balkongen og kikket på noe med en kikkert, og hans edle deler ble fanget opp av fotografene. Senere stod også Alicja lettkledd på balkongen og speidet.

Paret møttes i fjor, da de jobbet med filmen "Ondine". Filmen handler om en irsk fisker (Farrel), som finner en havfrue (Alicja) i nettet sitt.

Etter å ha datet en stund, ble Alicja gravid, og 7. oktober kom sønnen deres, Henry Tadeusz Farrell.

Dette er ikke Colins første barn, fra før har han sønnen James (6) med ekskjæresten Kim Bornedave.

Alicja Bachleda-Curus ble født i Mexico, men bosatte seg senere i Polen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no ,ring vår tipstelefon 93076767 eller sendsms/mmsmedkodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: - Nå har han blitt pappa
IKKE REDD FOR Å VISE SEG FREM: Colin Farrell stod splitter naken på en balkong i Mexico, med en hatt på hodet og en kikkert i hånden.
MON TRO HVA HAN SER?: Colin Farrell stod lenge med kikkerten i hånden og speidet.
LETTKLEDD: Colin gikk inn en tur, og kom så ut igjen med et hånkle knyttet rundt midjen.
HATT OG KIKKERT PÅ PLASS: Så snart han var kommet ut igjen var kikkerten og hatten på plass.
KJÆRESTEFERIE: Colin Farrell og kjæresten Alicja Bachleda-Curus tok seg en velfortjent ferietur til Mexico. Sønnen Henry Tadeusz ble hjemme i Los Angeles med barnevakten.
VILLE OGSÅ SE: Kjæresten til Colin, Alicja, ville også se hva Colin fant med kikkerten.
ROMANTISK LUNSJ: Paret nøt en romantisk lunsj på en restaurant i Mexico.