SYNSBEDRAG?: Neida, dette er Victoria Beckham - i joggesko!
SYNSBEDRAG?: Neida, dette er Victoria Beckham - i joggesko!Vis mer

Hva er det du gjør, Posh?

Her er bildene vi virkelig ikke ventet å se - Victoria Beckham i flate sko!

Dommedagstegn?

SEHER.NO: Det er enkelte ting man rett og slett tror at man aldri kommer til å se - for eksempel en velkledd Britney Spears eller George Clooney på arbeidsuke i Seher.no-redaksjonen.

Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (33) uten høye stiletthæler er for oss noen av disse tingene som er like usannsynlige som danske høyfjellshotell, men nå har Posh sannelig overrasket oss alle.

Da den amerikafarende fotballfruen var gjest i talkshowet til Ellen DeGeneres tok hun nemlig av seg sine skyhøye, lilla pumps og hoppet inn i et par joggesko! Ja, du leste riktig...
Men det spørs om sveisne Victoria gidder å beholde joggeskoene den morsomme talkshow-vertinnen lånte henne særlig lenge. Posh avslørte nemlig under intervjuet at hun aldri trener - fordi hun ikke vet hva hun skal ha på seg.

- Jeg gjør det ikke, for jeg klarer ikke å finne ut av hva jeg skal ha på meg på treningssenteret, forteller fru Beckham, som mener hun får nok mosjon av å løpe etter sine tre gutter - kondomsamleren Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2).
Liker du Posh best i stiletthæler? Her er skoene du bare må ha! (KK.no)