Hva er det du driver med?

«Total Blackout»-deltageren utnyttet det stummende mørket til sin fordel. Se den morsomme videoen.

BLE IKKE LURT: - Det beste med å skulle gjette alderen til de personene var selvfølgelig hun med de store puppene! Jeg får håpe at hun var ekte i hvert fall - at det ikke var en mann med silikonpupper eller noe. For de lurer oss jo hele tiden, sier In Foto: TVNorge
BLE IKKE LURT: - Det beste med å skulle gjette alderen til de personene var selvfølgelig hun med de store puppene! Jeg får håpe at hun var ekte i hvert fall - at det ikke var en mann med silikonpupper eller noe. For de lurer oss jo hele tiden, sier In Foto: TVNorge Vis mer
Se video nederst i saken.


SEHER.NO: I onsdagens episode av «Total Blackout», TVNorge-programmet der deltagerne må takle ulike «skremmende» situasjoner og ting i bekmørket, må støvsugerselgeren Ingve Lund ta på litt av hvert.

En av prøvelsene deltagerne skal igjennom er å gjette alderen til fire personer - kun ved å beføle dem i mørket. Støvsugerselgeren fra Stavanger presterer faktisk å bli svært betatt av en av «forsøkspersonene», til tross for at han ikke kan se henne i det hele tatt.

- Det beste med å skulle gjette alderen til de personene var selvfølgelig hun med de store puppene! Jeg får håpe at hun var ekte i hvert fall - at det ikke var en mann med silikonpupper eller noe. For de lurer oss jo hele tiden, sier Lund lattermildt til Seher.no.

Selv om han blir litt nærgående der i bekmørket, er siddisen sikker på at mange av de andre deltagerne har vært mye verre enn ham. Og hvis han skulle gjort det én gang til hadde han vært mye galere, påpeker han overfor Seher.no.

- Ved siden av den unge damen er han «høvdingen» den kuleste. Han er jo rene Obelix i «live»-versjon, det må man respektere, forteller han om de to beste befølingsopplevelsene i TV-programmet.

Ingve Lund lar seg altså ikke akkurat skremme av damer, men fobiene hans inkluderer både edderkopper, slanger, insekter og høyder. Se hvor redd han blir i mørket i kveldens episode!

«Total Blackout» sendes på TVNorge onsdager kl. 20.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var ganske sjokkerende å få barn  

Se video:

[obj:media:9551]