HEMMELIGHETSFULL: - Nei, jeg vil ikke si det, for da... Nei, jeg vil ikke si det. Vi kan ikke si noe mer vet du, sier Alexandra Kakurina til Seher.no om Hallvard Flatlands mulige TV-fremtid. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HEMMELIGHETSFULL: - Nei, jeg vil ikke si det, for da... Nei, jeg vil ikke si det. Vi kan ikke si noe mer vet du, sier Alexandra Kakurina til Seher.no om Hallvard Flatlands mulige TV-fremtid. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Hva er det de skjuler her?

"Skal vi danse"-stjernen innrømmer å ha åpnet seg for dansepartneren.

Se video av en hemmelighets-full Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det semifinale i høstens "Skal vi danse". Der ble det klart at det var Hallvard Flatland (52) og dansepartneren Alexandra Kakurina som måtte forlate det populære showet. Dermed er det skuespiller Mia Gundersen som møter TV 2s egen Carsten Skjelbreid i den store finalen om under én uke.

"Skal vi danse"-exiten betyr at Hallvard Flatland nå har bedre tid til å gjøre andre ting. Og 52-åringen, som er en av tidenes mest folkekjære programledere, åpner nå for enda mer TV-jobbing.

- Det vil jeg aldri utelukke. Men nå har vi levd så intenst med dette, så det har ikke vært mulig å tenke på noe annet. Så nå får vi se om vi også kan begynne å tenke på andre ting - og på tider som kommer etter dette, sier han til Seher.no.

I starten av 1990-tallet var Flatland programleder for TVNorge-programmet Casino. Men dette er bare én av mange programmer han har ledet. Flatland har nemlig vært tilknyttet både TV 2, NRK, TVNorge og TV 3, og ledet så sent som i 2008 "Power of 10" på TVnorge.

Ifølge ham selv har han derimot ingen konkrete planer helt ennå.

- Nei, det har jeg ikke. Så det får vi ta litt etterhvert. Nå får vi bare summe oss og få tilbake kreftene. For det har vært en tøff periode. Men det er klart, det er viktig å ha det moro i livet.

Konkrete planer eller ei: Det er ingen tvil om at Hallvard og dansepartneren Alexandra er noe hemmelighetsfulle når de snakker om den tidligere programlederens mulige framtid på skjermen. Men at Hallvard har åpnet seg for henne på dansetrening - det innrømmer de gjerne.

- Hvilket program vil være det perfekte for Hallvard, Alexandra?

- Nei, jeg vil ikke si det, for da... Nei, jeg vil ikke si det. Vi kan ikke si noe mer vet du, sier hun til Seher.no.

Hun får umiddelbart støtte av Flatland.

- Nei, vi kan ikke det, medgir han.

- Det virker som det er litt hemmelighetskremmeri her?

- Nei, det er egentlig ikke det. Men det er klart at når man er så tett på hverandre i tre måneder, da blir det jo til at man snakker om andre ting enn dans. Man må på en måte koble av, og få hodet til å tenke på andre ting. V har diskutert alt fra høylandet i Sibir til TV-programmer, forteller Flatland, som innrømmer at han er åpen for hvilken kanal som helst hvis det skulle bli mer TV.

- Jeg har samme filosofi nå som jeg alltid har hatt, og det er at kanal spiller ingen rolle. Det som er viktig er å gjøre noe som du synes er interessant, spennende og ikke minst moro. Moro er jo et nøkkelord, enten man lager TV eller at man er med i "Skal vi danse", sier

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ringer pappa når hun har kjærlighetssorg

Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina her:

[obj:media:8177]